suria

Usop masih ‘steady’, bisnes ayam penyet dapat sambutan - “Selain sambal, saya ada kat kedai... tu yang paling istimewa!”

IMPIAN penyanyi Usop ingin memiliki sebuah kedai makan tercapai apabila dia berjaya membuka sebuah restoran francais terletak di Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Dalam tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini, Usop berkata dia sibuk menguruskan restoran itu yang mula beroperasi kira-kira tiga bulan lalu.

“Saya baru buka francais restoran Ayam Gepuk Jogja Pak Ery cawangan Seberang Jaya. Ada beberapa menu istimewa terutamanya sambal yang memang power.

ARTIKEL BERKAITAN: Tamat kontrak dengan syarikat rakaman, Usop mahu fokus bisnes - “Saya plan nak bertunang tahun ini, kahwin tahun depan”

“Paling istimewa pelanggan boleh jumpa saya di kedai ni. Saya memang dah lama idamkan untuk memiliki kedai makan sendiri dan macam tak percaya akhirnya impian ini tercapai!

[Sertai fan club Telegram mStar Rojer. Kita boleh borak-borak DI SINI]

“Alhamdulillah walaupun ada beberapa SOP yang perlu dipatuhi tapi jualan dan tempahan makanan masih baik daripada pelanggan,” katanya kepada mStar.

TONTON VIDEO PENUH TEMUBUAL YANG DISEDIAKAN MSTAR INI

Nak tengok ke posting kelakar dan macam-macam komen? Follow kami di Instagram!

Semua
Hiburan
Berita
Variasi