Perkembangan berita semasa dan viral | mStar

Lebih Artikel

PRK Semenyih 2 Mac

PUTRAJAYA: Pilihan Raya Kecil (PRK) bagi kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Semenyih akan diadakan pada 2 Mac depan.

#10yearschallenge... Mufti WP ulas gambar ‘dahulu’ tak tutup aurat

MEDIA sosial sejak awal minggu ini dibanjiri gambar perbandingan menerusi cabaran terbaharu iaitu 10 Years Challenge.

Inkues Muhammad Adib bermula hari ini

SHAH ALAM: Pengurusan kes inkues bagi menentukan punca kematian anggota bomba Muhammad Adib Mohd Kassim akan didengar di Mahkamah Sesyen di sini, Jumaat.

Tengku Permaisuri Norashikin lega pembunuh kucing dihukum

SHAH ALAM: Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Permaisuri Norashikin menzahirkan rasa lega dan berpuas hati dengan keputusan Mahkamah Sesyen Selayang pada Khamis, yang menjatuhkan hukuman penjara dua tahun terhadap individu yang melakukan kekejaman terhadap kucing di sebuah dobi layan diri pada September tahun lepas.

Ustazah Nur Farhana agak lemah - Adik

PETALING JAYA: Ustazah Nur Farhana Ibrahim yang dilaporkan hilang sejak Isnin lalu ditemui semula dalam keadaan selamat tetapi agak lemah, kata adiknya, Muhammad Tarmizi.

SPRM serbu ibu pejabat SSM, kali ketiga dalam seminggu

PUTRAJAYA: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) membuat serbuan di Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) pada Khamis, menjadikan ia serbuan ketiga dalam tempoh seminggu.

Ragut beg penjual tiket loteri... cuma ada tisu tandas, telefon bimbit lama

MELAKA: Nasib malang menimpa dua pencuri yang meragut beg seorang penjual tiket lori, kerana di dalamnya hanya mengandungi tisu tandas dan telefon bimbit lama model Nokia.

“Kami dapat berita Farhana dah ditemui” - Adik

PETALING JAYA: Selepas dilaporkan hilang sejak Isnin lau, Ustazah Nur Farhana Ibrahim akhirnya telah ditemui pada Khamis.

Lebih 6,400 model Proton Perdana generasi semasa dipanggil balik

KUALA LUMPUR: Proton Holdings Bhd memanggil balik semua model Proton Perdana generasi semasa, yang melibatkan 6,432 kenderaan.

Kenapa Kit Siang obsesi terhadap saya? - Najib

PETALING JAYA: Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, beliau mempersoalkan mengenai penasihat DAP, Lim Kit Siang yang obsesi terhadapnya.