suria

Viral

Pemuda selesa bergaya dan kumpul pakaian bundle, tak sangka ada rakan hantar mesej hina baju ‘bekas’ orang lain

DANNY berkata dia memiliki sekitar 30 pasang baju bundle yang dibeli dengan harga cukup berpatutan.

Sedang bertugas hantar makanan, rider ini viral sebab dalam kepalanya tetap ingat belajar - “Tahu dia rakam, tapi malas nak layan sangat”

PEMUDA ini yang juga penuntut Diploma Kejuruteraan Elektrik di Politeknik Mersing baru bergelar rider sejak sebulan lalu.

Ramai nyaris kemalangan, lelaki ini pilih baiki sendiri jalan yang dah lama berlubang... ada alasan ‘masuk akal’ kenapa tak buat aduan!

PEMUDA ini berkata masalah yang berlaku di jalan utama di tempatnya sebenarnya sudah berlarutan sejak setahun yang lalu.

Remaja ini tak sangka dapat tatap gambar ibu kandung ‘hadiah’ cemerlang SPM - “Mak ayah sedih, takut saya tinggalkan mereka”

PEMUDA ini menerima hadiah SPM yang tidak disangka-sangka daripada ibu dan bapanya.

Lelaki ini sangat terdesak! Jual baju sendiri, isteri dan anak demi teruskan hidup... bimbang fikir kelahiran bayi kedua - “Pernah nak call hotline luah perasaan”

KEHIDUPAN sebuah keluarga terjejas sejak PKP tahun lalu sehingga terpaksa menjual barangan peribadi untuk mendapatkan duit belanja.

Berjaket tebal tengah panas sambil edar vitamin di SJR, usahawan rambut ala ‘oppa’ Korea beri penjelasan - “Tak kan saya berani buat tanpa kebenaran”

JELAS pemuda ini, dia sudah pun meminta kebenaran awal untuk menyumbangkan 1,000 unit vitamin di SJR itu.

Mulanya merajuk, gadis ini cair selepas BF gigih buat kejutan... 'pop-up window' mengusik jiwa – “Istilah ‘Perempuan Sentiasa Betul’ tak relevan”

SEORANG gadis tidak menyangka teman lelaki kreatif menghasilkan dokumen interaktif untuk memujuknya.

Takut maskot ‘balas dendam’, kanak-kanak ini lari ketakutan peluk mak orang lain - “Mula-mula dia acah berani”

SEORANG kanak-kanak terlampau takut melihat maskot beruang sehingga terpeluk wanita lain yang disangka ibunya.

Belajar engineering, kerja jawab call! Graduan kejuruteraan penerbangan akur ‘tercampak’ dalam bidang khidmat pelanggan - “Sekarang bukan masa memberontak”

MEOR mencuba nasib bekerja sebagai wakil khidmat pelanggan selepas lima bulan menamatkan pengajian dalam bidang kejuruteraan penerbangan.