suria

Viral

“Orang tu dah gian lama” - Rider berhenti tepi ajar lelaki teknik memancing, niat baik sampai ‘sidai’ pelanggan 30 minit

KAKI pancing pasti tak senang duduk jika melihat terdapat individu yang tersalah teknik ketika membaling joran.

Rider ‘statik’ dalam peta, 2 beradik keluar pergi jejak... sah kemalangan! Tetap bayar walau makanan tumpah

GADIS ini tetap bayar makanannya yang tumpah ketika dihantar seorang rider.

Dugaan suami ada slip-disc... tiba-tiba tak boleh jalan, badan ‘meletup’! Isteri bawa ke klinik naik motor, ‘berkampung’ di hospital

ARIENA tabah menjaga suaminya yang berjalan senget kerana menghidap slip-disc sehingga perlu menjalani pembedahan.

Peniaga takoyaki penuh dengan ‘plot twist’! Van dipasang ‘aircond’, kipas siling macam rumah... nak start enjin petik je suis

'FUNGSI terbalik' yang menjadi perhatian ramai terhadap van terpakai milik pemuda ini.

Ramai terhibur tengok gelagat ‘jurutera kebersihan’ kutip sampah! Dalam ceria ada yang simpan niat sambung belajar

WAN sudah mula bekerja sejak berusia 14 tahun lagi iaitu selepas berhenti sekolah.

Memang susah tapi ada cara! Bekas pelajar UiTM kongsi tip mudah dapat kolej kediaman tanpa perlu maki universiti

PENINGKATAN kos sara hidup menyebabkan kos sewa rumah dan makanan dinaikkan sekali gus tmemberi impak kepada pelajar.

Berhenti kerja, jual ‘kuih bakul tak bermusim’! Demi rasa asli, sanggup masak guna cara tradisi selama 18 jam

FARRAH gembira dengan perniagaan kuih bakul dan kuih bulan yang diusahakannya sejak 2018.

Nak jimat punya hal, pengantin monyok tengok inai sticker comot! Saat akhir upah pelukis juga, dapat quotation terus setuju

UJAR Effa, ia adalah insiden pertama kali dialaminya sepanjang enam tahun bergelar pelukis inai.