Viral - mStar

Viral

Konvo dah dekat, nak beli but paha pula besar! Gadis kongsi perit kurus dalam sebulan, “saya berlari sambil menangis”

MEMILIKI berat badan ideal menjadi idaman setiap insan, tetapi tidak ramai yang sanggup mengubah diet untuk mencapai impian tersebut.

'Kuasa' amukan mak kutu, anak kutu larikan duit dikesan sembunyi di rumah mertua, mujur suami nak ikhtiar!

BUKAN sebarang kutu, bukan juga serangga parasit tapi kutu yang satu ini boleh membuatkan ramai yang naik angin sekiranya ada yang cari pasal!

Dulu dikecam, pendakwah buat 'comeback' selepas lama menyepi... “media sosial macam awkward”

PENDAKWAH popular Ustaz Ad-Dien yang menyahaktifkan akaun Twitter miliknya pada Disember lalu kembali aktif di platform itu sejak awal minggu ini.

Sila 'sign'! Dapat hadiah motosikal tapi 'tak boleh bawa anak dara orang'... Syarat ibu memang 'win'

SESETENGAH orang begitu mudah mendapatkan sesuatu yang mereka inginkan, mungkin juga kerana sipolan bernasib baik.

“Ayah jalan ke surau, Johnny teman” - 2 tahun depan pagar, anjing ratapi pemergian penjaganya... terima kasih tuan

BENARLAH kata orang, 'harimau mati meninggalkan belang, manusia mati meninggalkan jasa'.

“Bila mak pusing belakang, abah dah siap sarung” - Ramai terhibur gelagat bapa 'rasmi' tudung baharu anak

GELAGAT bersahaja dan mencuti hati seorang bapa memakai tudung yang dibeli oleh anak perempuannya menjadi tular di Twitter.

Video kejutan ibu hamil buat ramai sebak, nenek sapu air mata kegembiraan, persoalannya terjawab!

SEBAK dan menyentuh hati. Itulah gambaran perasaan sesiapa sahaja yang melihat kasih sayang keluarga ini sebaik sahaja dimaklumkan mengenai berita kehamilan salah seorang ahli keluarga mereka.

“Semasa kejadian, saya baru selesai solat Maghrib...” - Saiful Nang kongsi cerita saksi kebakaran di Masjid Al-Aqsa

KECOH mengenai insiden kebakaran di kawasan kompleks Masjid Al Aqsa, Baitulmuqaddis, malahan kejadian hampir sama berlaku di Gereja Notre Dame di Perancis, awal pagi Selasa.

Tahan takut tengok kawan lelaki mengilai, dibawa jumpa ustaz puncanya 'nasi putih lauk ayam'

"SEDIH melihat keadaan kawan baik yang tiba-tiba berubah menjadi seorang yang sangat lemah," ujar Nash berkongsi cerita mengenai sihir nasi kangkang.

Selepas 24 hari Acap hilang, abang kata "ikut cara orang kampung pula, tapi clear orang awam dulu"

TIGA hari selepas membuat laporan polis, Mohammad Azlan Hasan iaitu abang peserta larian Gopeng Ultra Trail 2019 (GUT19) Mohamad Ashraf menjelaskan kekeliruan yang timbul susulan tindakannya itu.

“Nak melaram acah diva, bajet ciput” - Che Tam mengamuk, bakal pengantin mahu baju kahwin Fasha Sandha harga RM350

SEMUA yang bakal bergelar Raja Sehari pastinya mahu menjadikan majlis perkahwinan mereka indah sebagai kenangan manis sepanjang hayat.

Panas atau hujan lebat, Pakcik Razak tetap senyum… Terharu layanan ‘pak guard’ di sekolah anak, bapa cadang beri anugerah

ACAPKALI sekolah menyambut Hari Guru, individu yang diberikan penghargaan dan diraikan sudah tentu golongan pendidik, tetapi bagaimana dengan kakitangan lain di sekolah?

“Balik jual baju, saya buat nasi lemak” - Ramai puji kegigihan 'owner' Nasi Lemak Gantung, tidur pun cantik

FOTO seorang gadis yang terlelap di sisi nasi lemak jualannya menjadi tular di laman Twitter.

Yuna terliur selepas fesyennya jadi 'modal' sembang kek lapis, peniaga tak tolak rezeki

APABILA menyebut kek lapis, terus terbayangkan keenakan potongan kek sehingga bagi mereka yang merasainya pastinya nak lagi.

“Betul ke mama dapat menantu?” - Ini sebab mengapa Vida setuju sangat kalau Cik B ada 'boyfriend'

JARANG-jarang kita dengar nama Datuk Seri Vida (DSV) selepas kontroversi berlian palsu mengaitkan dirinya dengan penyanyi Aishah tahun lalu.