X Close

Klik

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Video

RAYA datang lagi! Tapi tahun ini raya yang cukup luar biasa. Macam lagu raya daripada Floor 88 & Baby Shima ni!

Spotlight

Priyanka Chopra kongsi tip wajah kekal berseri

PRIYANKA Chopra kongsi tiga cara dia menjaga kecantikan wajahnya.

Xpose

Tak dapat kawal nafsu, hilang selera makan selepas Ramadan? Cuba 5 tip ini perbetul tabiat pemakanan anda

SELEPAS sebulan berpuasa bukan bererti kita boleh makan semua benda!

Suria FM

Artikel Lain

“Bukan pengasingan tapi khaskan di satu tempat” – Dr Noor Hisham perjelas SOP taska tidak diskriminasi anak ‘frontliner’

ADAKAH terdapat diskriminasi terhadap anak-anak frontliner? Ketua Pengarah KKM tampil memberi penjelasan mengenai SOP taska.

Kembali 3 digit, terkini 172 kes baharu positif Covid-19

KES baharu positif Covid-19 kembali tiga digit pada Isnin.

Menyayat hati... ibu rentung cuba selamatkan 4 anak lelaki, berlari masuk semula ke rumah dalam tragedi 1 Syawal

SEORANG ibu masuk semula ke rumah kayu dua tingkat untuk menyelamatkan anak-anaknya yang sedang tidur di tingkat atas.

“Kepada rakyat... sila bertenang” - Kawat berduri keliling MAEPS, kawalan ketat... elak Pati positif Covid-19 lari

MAEPS akan dikhususkan sebagai pusat kuarantin yang menempatkan tahanan Pati.

Syawal paling sayu! Pertama kali beraya sebagai yatim piatu, 8 beradik ini terpisah antara satu sama lain - “Tak susah nak jaga mereka”

LAPAN beradik ini beraya sebagai yatim piatu buat pertama kali selepas ayah yang menjadi tempat bermanja, menyusul selepas pemergian ibu.

11 beradik sepakat sedondon, sejak awal tahun pilih tapi ibu dah 'pakai' warna putih dulu - “Kali ini masak sendiri rendang ayam pedas mak”

NURHAFIZAH dan 10 lagi adik-beradiknya yang lain memilih memakai baju raya berwarna putih bagi memenuhi hajat arwah ibunya yang meninggal dunia pada 18 Mac lalu.

Dinobat Pelajar Terbaik, Roslinda akur beraya di perantauan selepas tamat pengajian di Jerman - "Hari-hari call kampung. Mak selalu tanya bila nak balik"

HAMPIR lapan tahun menghilang selepas bersara, kini Roslinda Samsu kembali menceriakan dunia sukan olahraga.

Tak rancang jumpa keluarga, kenal pun tidak... teman lelaki disuruh imamkan solat - “Gembira mereka approved pilihan saya”

TULAR mengenai posting seorang gadis di Twitter yang berkongsi momen indah apabila teman lelakinya sendiri mengetuai solat untuk seisi keluarganya.

Dulu laung azan di wad Covid-19, kini pelajar tahfiz ketuai takbir raya di rumah

BEKAS pesakit Covid-19 teruja menyambut hari lebaran.

Tongkat dan mimbar ‘rare’ ketika baca khutbah! Macam-macam ragam pertama kali jadi imam, khatib solat sunat Aidilftri di rumah

PERTAMA kali menjadi imam dan khatib untuk solat sunat Aidilfitri pastinya menjadi kenangan manis.