Sensasi dunia selebriti, Bintang Global, Gosip, Filem dan Muzik | mStar

Lebih Artikel

Bawa watak pelacur dalam 'Nur 2', Azar Azmi sedia dikecam

PELAKON Azar Azmi sudah bersedia untuk menerima sebarang kecaman atau kritikan mengenai wataknya sebagai Juita menerusi drama Nur 2 yang bakal ditayangkan April depan.

PU Riz pilih pendekatan menegur secara peribadi berbanding terbuka

PENCETUS Ummah Riz Ismail (PU Riz) berkata dia lebih selesa mengambil pendekatan menegur sesuatu perkara secara peribadi tanda diketahui umum.

Selepas putus tunang, Lady Gaga rapat dengan Jeremy Renner

SELEPAS pertunangannya dengan Christian Carino, penyanyi Lady Gaga dikhabarkan kini mempunyai hubungan rapat dengan pelakon Hollywood iaitu Jeremy Renner.

ALi akan kongsi mengenai perkahwinannya sebaik sahaja pulang ke Korea

PENYANYI ALi mengesahkan dia sememangnya sudah lama mempunyai kekasih dan mereka merancang untuk berkahwin tidak lama lagi.

Bekas isteri penolong pengarah turut dituntut mohon maaf, Nina Iskandar sangkal jadi punca perceraian

PELAKON Nina Iskandar menegaskan tuduhan dia sebagai punca perceraian seorang penolong pengarah adalah fitnah dan tidak berasas.

Belum hafal lirik, Haqiem Rusli tak yakin nyanyi lagu baharu di 'A Night With Haqiem Rusli'

PENYANYI Haqiem Rusli tidak dapat menahan air mata daripada mengalir ketika menyanyikan lagu Qiemilio di A Night With Haqiem Rusli yang diadakan pada malam, Jumaat.

Fizi Ali berat hati tinggalkan isteri dan anak

PENYAMPAI Suria FM iaitu Fizi Ali meluahkan rasa sedih apabila terpaksa meninggalkan isteri, Shakilla Khoriri dan bayi perempuannya yang baru lahir disebabkan kerja.

Tak ‘sailang’ sesiapa… “Saya percaya Allah tak tidur” - Ifa Raziah

PENYANYI Ifa Raziah menganggap rezeki dia sentiasa akan bertambah setiap kali ada mana-mana pihak yang mencuba menjatuhkannya.

Hazama kini bergerak sendiri, rombak semula album ikut muzik semasa

PENYANYI Hazama berkata dia terpaksa merombak semula album baharu berikutan kelewatan melancarkan album berkenaan daripada tarikh yang dijadualkan.

Siti Badriah, penyanyi lagu ‘Lagi Syantik’ bertunang

PENYANYI lagu Lagi Syantik iaitu Siti Badriah selamat mengikat tali pertunangan dengan kekasihnya Krisjiana Baharudin pada Khamis lalu.