suria

Lelaki pun dah tak selamat! Pemuda ini terdiam punggung diraba dalam tandas… Sampai sekarang terfikir kenapa tak tengking

KERAP kali kita mendengar kes gangguan seksual berlaku dalam kalangan wanita, namun sekarang ini lelaki pun tidak terlepas daripada menjadi mangsa.

Itulah yang berlaku kepada seorang pemuda berusia 22 tahun yang berkongsi cerita diraba lelaki dipercayai pendatang asing semasa berada di tandas sebuah tesen MRT di Selangor.

Individu yang dikenali sebagai Haikal ini berkata dia mengalami trauma selepas kejadian itu dan sudah membuat laporan polis.

"Saya okay saja... macam mana saya boleh okay itu sebab saya ada kawan yang supportive. Bila saya cuba untuk bercakap, dia orang nak dengar and dia orang nak reassure saya macam itu bukan salah saya.

"Ada antara komen di TikTok pun sangat positif lah. Dimana ia sangat bagus dan membantu saya untuk mengatasi situasi tersebut.

“Bila saya buat laporan polis itu, polis ada cakap saya adalah lelaki pertama yang buat report untuk gangguan seksual," kongsinya dengan mStar.

TONTON VIDEO TEMU BUAL YANG DISEDIAKAN MSTAR INI

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!Video Selebihnya

Semua
Hiburan
Berita
Variasi