suria

Aina Abdul cerita persiapan sambut raya orang ‘single’ - “Lambat lagi nak masak, singki kat dapur tu sampai kering!”

PENYANYI Aina Abdul meluahkan rasa terkilan kerana tidak dapat balik ke kampung untuk menyambut Syawal yang bakal tiba dengan ibu tersayang.

Namun cerita Aina, dia terpaksa akur dengan keputusan kerajaan yang tidak membenarkan pergerakan rentas negeri bagi mencegah penularan Covid-19.

“Raya kali ni saya berseorangan sebab tak dapat balik kampung. Walaupun tak dapat jumpa ibu saya, tapi saya nak juga happy masa hari raya nanti.

“Sayu tu mesti la ada, sebab ibu saya adalah ibu tunggal, , ” ujarnya kepada mStar.

Nak tengok ke posting kelakar dan macam-macam komen? Follow kami di Instagram!

Aina Abdul, balik raya, PKP, rindu mak
Semua
Hiburan
Berita
Variasi