"Baguslah kalau dah ada pengganti" - Hafiz Hamidun lega Jov Revfa akhirnya jumpa jalan bahagia

PENYANYI Hafiz Hamidun mengharapkan kisah cinta bekas isterinya yang juga usahawan kosmetik Joy Revfa bersama kekasih baharu berjalan lancar sehingga ke jenjang pelamin.

Menurut Hafiz, 35, dia gembira apabila mengetahui mengenai berita Joy dirisik seorang pelakon drama beberapa hari lalu.

“Baguslah kalau dia dah ada pengganti, tidak timbul sebarang masalah bagi saya. Kalau dia boleh teruskan kehidupan dengan bahagia, itu lebih bagus.

"Daripada dia terus tersiksa, sedih-sediah... kita pun tak nak. Malah saya pasti semuanya bakal berjalan dengan lancar selepas semua dokumentasi sudahpun selesai” kata Hafiz kepada mStar.

Penyanyi lagu Jodoh Berdua ini ditemui semasa majlis rumah terbuka raya sebuah platform jualan atas talian terkemuka pada Khamis.

Bercerita mengenai kisah peribadinya pula, Hafiz berkata dia juga sedang mengenali seorang gadis dan sedang menjalani fasa mengenal hati budi.

“Terlalu awal untuk saya ulas tentang jodoh baru, tambahan saya bukan individu yang gemar menjaja kisah percintaan kepada khalayak ramai. Kegagalan rumah tangga yang berlaku sebelum ini banyak mematangkan diri.

“Cuma yang saya dapat katakan ialah sedang mengenali hati budi seseorang dan kami baru sahaja berkenalan selepas saya bergelar duda,” tambah Hafiz.

hafiz hamidun, jov revfa
Semua
Hiburan
Berita
Variasi