Pengarang

FARHAN IKRAM

FARHAN IKRAM

Farhan Ikram ialah Penolong Penerbit di mStar Online.

farhanikram@thestar.com.my

Top 5 Spotlight: Syafiq Kyle & Mimi Lana putus cinta, Zuli Aziz pula main cinta dengan Ikhlas Jalil?

MINGGU ini pelbagai berita hiburan dan kisah selebriti menjadi perbualan hangat netizen di laman sosial.

Ashraf Muslim dengar pesakit jemaah tabligh menangis tengah malam - “Adakah takut sakit atau insaf dengan Tuhan? Saya pun nak rasa!”

“MULA dengar orang menangis teresak-esak, ” demikian cerita pelakon Ashraf Muslim mengenai kejadian pada tengah malam ketika dia menjalani rawatan Covid-19 di Hospital Sungai Buloh baru-baru ini.

Wanna Ali buat ‘drama’ di Scotland, semua orang terpaksa ambil ‘break’ - “Saya give up, tak nak habiskan penggambaran”

PELAKON dan penyanyi Wanna Ali menegaskan dia turut menerima tekanan daripada produksi filem Ada Apa Dengan Dosa walaupun ia merupakan karya terbitan syarikat ibunya, Datuk Ayu Puteh.

Dayang Nurfaizah komen isu Nabila Razali ‘terkucil’ masa live - “Jangan terus kutuk dia, kena faham situasi masa tu”

PENYANYI Dayang Nurfaizah meminta orang ramai memberi peluang kepada penyanyi Nabila Razali yang menjadi bahan jenaka netizen setelah 'terkucil' semasa menyanyi secara langsung dalam satu program TV baru-baru ini.

Sering muncul dalam drama terbitan sendiri, ini penjelasan Sheila Rusly - “Saya mahu beri kelainan”

PELAKON dan penerbit Sheila Rusly menjelaskan dia tidak berniat memonopoli setiap watak utama dalam drama terbitan syarikatnya bersama suami Azman Yahya ataupun Jinggo iaitu JS Pictures.

“Bukan sombong, tapi inilah norma baharu” - Shuk Sahar rasa bersalah tak sambut salam individu berumur, terasa seakan biadab

PELAWAK dan penyampai radio Shuk Sahar akui serba salah untuk mempraktikkan norma baharu iaitu untuk tidak bersalaman seperti kebiasaan.

Aaron Aziz ralat tak dapat pulang beraya di Singapura - “Tapi saya bersyukur ibu dan bapa sihat di sana”

PELAKON Datuk Aaron Aziz berkata Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) wajar dipatuhi semua pihak bagi membendung wabak Covid-19 daripada menular biarpun terpaksa beraya tanpa keluarga.

Floor 88 & Baby Shima - Tak Dapat Raya Lagi #akuStar

RAYA datang lagi! Tapi tahun ini raya yang cukup luar biasa. Macam lagu raya daripada Floor 88 & Baby Shima ni!

Nabil sayu tak dapat dengar doa ibu - “Ada teknologi pun feel dia tak sama, pintu syurga mana ada digital”

PELAWAK Nabil Ahmad menyifatkan sambutan Aidilfitri tahun ini disambut dalam suasana paling luar biasa.

Top 5 Spotlight: Isa Khan risau Risteena kena culik, mi udang Ezzaty Abdullah laku keras!

MINGGU ini pelbagai berita hiburan dan kisah selebriti menjadi perbualan hangat netizen di laman sosial.