suria

Tak pernah terfikir kahwin duda, mulanya jual mahal takut suami orang… Wanita ini setuju selepas jatuh hati jumpa anak, abai komen jahat

PERNAH berdepan kegagalan dalam cinta sebelum ini, wanita bernama Nor Izyan Hazwani Jamaludin, 30, memberitahu dia kembali membuka pintu hatinya untuk berkahwin dengan duda anak dua.

Mengakui tidak mudah untuk menerima seorang lelaki yang sudah memiliki anak hasil perkahwinan terdahulu, Izyan menganggapnya ada hikmah di sebalik jodoh tertulis itu.

Kata Izyan, suaminya iaitu Abdul Halim Hafez Abdul Rahman, 45, banyak membantu menguruskan rumah tangga dan tidak memaksanya untuk menguruskan anak-anak berusia 11 dan 8 tahun itu.

Dedah Izyan, pada awalnya niat baiknya untuk berkahwin dengan duda turut dipersoalkan oleh saudara mara.

“Macam mana kita banyak duit, jangan tunjuk kita keras. Kita tunjuk kita kuat padahal kita sayang.

“Lepas saya dah kahwin benda tu lah I always bear in mind, no matter how independent I am, I kena respect my husband.

“Yang betul-betul I belajar, don’t settle for less, bila I dah kahwin ada je lelaki the best yang lagi baik dari kita kenal,” katanya kepada mStar.

Dapatkan info dengan mudah dan pantas! Join grup Telegram mStar DI SINI

Izyan, Izy, kahwin duda, duda anak dua,
Semua
Hiburan
Berita
Variasi