suria

Ramai terhibur tengok Sharifah Shahirah buat ‘content’ IG, paling lucu reaksi bersahaja Ijoy macam kena paksa

TAWARAN reviu berbayar atau paid review di Instagram merupakan salah satu punca pendapatan penyampai radio Suria FM iaitu Sharifah Shahirah.

Kata Sharifah Shahirah atau lebih mesra Shiera, membuat ulasan berbayar bukan satu tugas yang mudah sebaliknya dia perlu kreatif mengikut kehendak peniaga.

“Job paid review kat Instagram boleh dikatakan masyuk (banyak)... Alhamdulillah.

“Tapi nak buat paid review ni bukan senang, banyak kali dah pelanggan tolak sampaikan ada yang datang rumah tolong rakamkan video.

“Seronok juga la buat reviu masa tua ni ada juga income masuk tapi dalam masa sama saya kenalah tahu perkembangan teknologi terkini,” katanya kepada mStar.

Dapatkan info dengan mudah dan pantas! Join grup Telegram mStar DI SINI

Semua
Hiburan
Berita
Variasi