suria

“Gaji dia tiga kali ganda bibik biasa” - Iqbal Zulkefli upah maid baharu dari Filipina, ada sebab tak ambil pembantu rumah tempatan

GARA-GARA suka ‘menumpang’ cerita hangat selebriti lain, usahawan sensasi Iqbal Zulkefli tidak kisah dikecam netizen dan orang ramai.

Kata Iqbal atau Ahmad Iqbal Zulkefli, 29, isu menempel cerita hangat artis atau individu viral adalah perkara normal untuk kekal relevan dalam industri.

“Saya perasan perkara itu walaupun saya tidaklah menempel dalam semua isu ada kalanya saya akan diam juga.

“Ada isu yang saya rasa boleh guna untuk publisiti saya akan menempel dan saya tahu untuk menempel mengikut situasi sama ada orang ramai boleh terima atau tidak, ia hanya untuk sekadar kekal relevan.

“Ia hanya untuk sekadar kekal relevan dan dulu sebenarnya bila saya masuk dalam industri saya nak kekal isu seorang diri “Tapi bila dah masuk dalam industri rupa-rupanya kita tak boleh lari dari nak menempel isu orang lain itu normal,” katanya kepada mStar.

Dalam perkembangan lain, Iqbal sempat berkongsi mengenai pembantu rumah yang baru diambil bekerja dari Filipina sehingga sanggup membayar gaji tiga kali ganda daripada harga biasa.

“Gaji dia agak tinggi berbanding orang gaji biasa, gaji pembantu rumah saya tiga kali ganda lebih tinggi.

“Tak sampai RM10,000 cuma hampir ke harga tersebut,” jelasnya.

TONTON VIDEO TEMU BUAL YANG DISEDIAKAN MSTAR INI

Video Selebihnya

Semua
Hiburan
Berita
Variasi