suria

Baggio guna media sosial promosi kerjaya seni, tak iri hati kemunculan ramai pelapis baharu… “Kami punyai kekuatan ada lagu evergreen”

KURANG penampilan dalam mana-mana program televisyen, ada yang beranggapan penyanyi Baggio Damasutra kini sudah tidak lagi aktif dalam bidang nyanyian.

Baggio atau Bahagia Daharun, 52, bagaimanapun berkata perkara itu bukanlah masalah besar buat dirinya kerana dia masih menerima tawaran nyanyian di majlis hiburan lain.

“Untuk masih ada cumanya saya lebih utamakan persembahan pentas yang melibatkan acara seperti dinner show, family day mahu pun karnival yang bersesuaian untuk saya muncul buat persembahan secara solo mahupun kumpulan.

“Kami yang dah lama dalam industri ni, kami sudah ada kelayakan untuk kita tidak mengutamakan muncul di televisyen melainkan secara ekslusif tapi sekiranya tak ada tak mengapa kerana permintaan dekat luar masih hangat dan harga bersesuaian untuk kami terus buat persembahan.

“Banyak yang lupa walaupun saya tak keluar di tv tapi karya saya masih lagi ada di media sosial seperti Youtube dan Spotify, jangan tunggu satu tempat saja ,kena pelbagaikan peluang untuk rebut peluang sebab tak boleh nafikan mana yang tengah trend itulah yang jadi pilihan utama stesen televisyen,” kata Baggio kepada mStar.

TONTON VIDEO TEMU BUAL YANG DISEDIAKAN MSTAR INI

Semua
Hiburan
Berita
Variasi