suria

Pengarang

FAIZ IZZAT

FAIZ IZZAT

Rambut Elizabeth Tan gugur teruk… dedah hidap masalah kulit sejak kecil

ELIZABETH Tan menghidap sakit kulit kepala dan keguguran rambut sejak tahun 2018.

Orangnya kuat! Syafie Naswip puji Nad Zainal tak tunjuk sakit di set penggambaran… cuma pernah nampak batuk-batuk biasa

SYAFIE NASWIP Terkejut terima berita Nad Zainal, mohon doa agar kembali sembuh.

Tiada niat buka aib Fatin Afeefa, Adam Shahz cuma pertahankan hak… “Jangan sampai aku keluarkan satu persatu”

ADAM SHAHZ Beri amaran keras kepada netizen dan minta untuk henti tabur fitnah dan komen negatif terhadapnya.

Anak Sharifah Shahirah pindah ke Pulau Tioman selepas berkahwin, tiada masalah hidup cara kampung

TALLISYA Sedia ikut suami pindah di Pulau Tioman jalani kehidupan sederhana.

Memori Berkasih lagu wajib Siti Nordiana ketika buat persembahan pentas, ubat kerinduan peminat terhadap Achik Spin

SITI NORDIANA pelik peminat masih lagi minta nyanyi lagu duet bersama dengan arwah Achik Spin sehingga kini.

Siapa kata lelaki je minat ‘modified’ kereta? Gadis ini sanggup berhabis demi hobi, paling puas ‘mekap’ Nissan Fairlady!

SHARINA Richie sanggup habis ribuan ringgit demi hobi kereta.

Ratu Farah ‘koyak’ baca komen netizen, sedih kekurangan diri jadi bahan hinaan… Rancang masuk kelas vokal

RATU FARAH DIVA Sentap sering mendapat kata cacian oleh netizen di media sosial.

Netizen tak senang tengok Chombi lebih matang dari usia, anak dara Harry Khalifah jawab kecaman ‘try hard’ jadi dewasa

CHOMBI Sedih dan kecewa netizen kutuk rupa paras berbanding bakat.

Macam tak percaya dah ada anak, Alieff Irfan dan isteri belum sedia dedah wajah bayi kembar… “Tunggu besar sikit”

BELLA Tunggu waktu sesuai untuk dedah wajah anak takut jadi mangsa kecaman netizen.

Sempoi betul Harry Khalifah! Tak letak syarat bakal menantu tapi biarlah Chombi cukup umur dulu

APAK Tak kisah terima menantu cuma mahu anak habiskan sekolah dahulu.