suria

Ziana Zain tak sangka lagu raya jadi ‘evergreen’… Terhibur Aliff Syukri ‘claim’ penyanyi nombor satu

PENYANYI Ziana Zain menganggap kenyataan usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri yang mendakwa dirinya merupakan penyanyi nombor satu di Malaysia merupakan gurauan untuk menghiburkan peminat.

Ziana atau lebih mesra sapaan kak Gee berkata, tiada penyanyi yang akan kekal berada di atas selamanya dan muzik sentiasa berubah mengikut selera masyarakat.

“Tak tahu nak kata, tepuk dada tanya selera sebab selera masing masing, cuma apa yang saya nak katakan sebagai penyanyi ni, kita tidak akan menjadi nombor satu all the time.

“Kita akan selalu jadi nomber satu dalam hati peminat itu ya, tapi daripada segi masa ia akan berubah dan setiap artis tu dia akan ada fenomenanya lima tahun 10 tahun macam tu.

“Bagi kak Gee itu mungkin gimik dia kan suka sebab setiap tahun pasti akan buat perkara ini, satu hiburan juga sebenarnya tapi sebenarnya dia saja la yang tahu apa yang dia mahukan sebab kita tak boleh baca,” kata Ziana kepada mStar.

TONTON VIDEO PENUH TEMU BUAL DISEDIAKAN MSTAR INI

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di Telegram, Twitter, TikTok, Facebook, Instagram dan YouTubeVideo Selebihnya

Semua
Hiburan
Berita
Variasi