suria

Gadis Kelantan buat TikTok cari salah lelaki kena kecam, rupa-rupanya hanya kongsi masalah kawan-kawan

GADIS berasal dari Kelantan ini dikecam gara-gara sering membuat video TikTok seolah-olah sering mencari salah kaum lelaki.

Menurut Sha atau nama sebenarnya, Nor Erfarysha Aishwarya Roslan, 22, dia tidak merasakan video-video yang dilakukan itu menjatuhkan maruah lelaki dan negeri kelahirannya.

Namun, kata Sha tujuan membuat video berkenaan hanyalah sekadar ‘content’ semata-mata tanpa menyentuh mana-mana pihak.

“Yang awak rasa memalukan tu part mana? part mana yang korang rasa memalukan?

“Adakah Sha sebut saya ni asal Kelantan orang Kelantan memang tak suka lelaki... ada? saya tak buat content macam itu.

So awak tak bolehlah nak menilai saya ni memalukan negeri saya,” katanya kepada mStar.

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

Semua
Hiburan
Berita
Variasi