suria

Netizen tanya mana foto anak sulung Izreen Azminda, Fikry Ibrahim didakwa ditahan polis ketika sekatan jalan raya

BERITA mengenai penyanyi yang terkenal menerusi lagu Januari iaitu Glenn Fredly meninggal dunia akibat radang otak pada Rabu mengejutkan dunia industri hiburan.

Perkongsian pelakon Amar Baharin mengenai keputusan permohonan Bantuan Prihatin Nasional (BPN) gagal turut mendapat perhatian netizen.

Turut menarik perhatian mengenai pelakon Puteri Aishah yang disahkan positif Covid-19 dan mengalami jangkitan virus di paru-paru selepas pulang dari Scotland pada 31 Mac lalu.

Selain itu, cerita mengenai pelakon Fikry Ibrahim dan Izreen Azminda juga menjadi perbualan hangat netizen di laman sosial.

ARTIKEL BERKAITAN: Glenn Fredly meninggal dunia akibat radang otak

ARTIKEL BERKAITAN: Amar Baharin tak layak terima BPN - “Tak lulus sebab pendapatan melebihi kelayakan, jadi yang lebih itu kami sumbangkan untuk frontliners”

ARTIKEL BERKAITAN: Tiada foto terbaharu, netizen tanya mana anak sulung Izreen Azminda? - “Lama tak nampak Adrian... post la gambar dia kak”

ARTIKEL BERKAITAN: Puteri Aishah kongsi ada jangkitan virus di paru-paru - “Jaga kebersihan, jangan ambil mudah perkara ini”

ARTIKEL BERKAITAN: Netizen serang IG Fikry Ibrahim, dikatakan keluar rumah tak bawa dokumen masa PKP - “Betul ke awak yang kena u-turn tu?”Video Selebihnya

Semua
Hiburan
Berita
Variasi