Pengarang | mStar

Pengarang

Jefri Nichol Lalui Pengalaman Seram

PELAKON Indonesia, Jefri Nichol atau Nichol berkongsi pengalaman seram dia ketika menjalani penggambaran filem genre itu, Jailangkung. 

Ramai Tanya Mana Hilang Sharifah Amani?

KEGAGALAN peminat untuk melihat kemunculan Sharifah Amani sejak kebelakangan ini mempunyai sebab.

Izreen Azminda Rela Bermadu

PELAKON Izreen memberitahu tidak salah jika seorang lelaki yang sudah bergelar suami ingin berkahwin lagi dan dia bersedia hidup bermadu.

“Saya Dah Bosan” - Amar Asyraf

PELAKON Amar Asyraf secara berterus terang mengaku sudah bosan dengan industri seni dan dia kini dilantik sebagai duta pencuci alat sulit.

Daler Yusuf Ada Ke Permit Kerja?

SEJAK kontroversi pelakon dari Singapura Aliff Aziz menjadi perhatian, pelbagai isu mula dibangkitkan termasuklah permit pekerjaan Daler Yusuf.

Bukan Nak Jadi GRO - Atikah Suhaime

PELAKON Atikah Suhaime mengakui ke pusat hiburan yang menyediakan khidmat pegawai perhubungan pelanggan (GRO) untuk menyelami dunia wanita tersebut. 

Berlakon Filem Seram, Tapi Amanda Rawles Penakut

PELAKON berasal dari Indonesia, Amanda Rawles mengakui dia seorang yang penakut apabila berkaitan dengan makhluk halus.  

Konsert Hebat Sheila Majid Di Usia 52 Tahun

PERSEMBAHAN Datuk Sheila Majid dalam konsertnya di Stadium Negara di sini malam Sabtu berjaya mengimbas memori kejayaan acara serupa pada 26 tahun lalu.

“Siapa Kata Saya Tak Laku” - Dazrin Kamarudin

PELAKON Dazrin Kamarudin menyangkal dakwaan segelintir pihak yang mengatakan dirinya sudah tidak laku selepas bergelar suami. 

Ahmad Idham Mengaku Ke Pusat Karaoke

PENGARAH filem Ahmad Idham mengaku beberapa kali mengunjungi pusat hiburan karaoke, namun ia atas urusan kerja.

IKLAN

Klik

default image

Loji Rawatan Air Selangor diiktiraf sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN)

LOJI Rawatan Air Sungai Semenyih mendapat pengiktirafan sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN) daripada Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK), Kementerian Sumber Manusia.

default image

Program hujung minggu Universiti Taylor dipenuhi peluang untuk tenaga kerja masa depan

KAJIAN terbaharu oleh Insitut Kajian Khazanah mendapati sistem pendidikan Malaysia lebih menekankan kepada akademik dan kelayakan profesional.

default image

Air Selangor terima Anugerah Cemerlang NCOSH 2018 bagi kategori kemudahan air

KOMITMEN Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) dalam meningkatkan tahap keselamatan dan kesihatan pekerjaan di tempat kerja terbukti apabila pejabat Wilayah Gombak Air Selangor dipilih sebagai pemenang Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan 2018 kategori kemudahan air baru-baru ini.


default image

Universiti Taylor ke-14 terbaik dunia dalam senarai QS World University Rankings bagi hospitaliti dan pengurusan liburan

UNIVERSITI Taylor mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu pusat pengajian terbaik apabila tersenarai dalam ranking QS Dunia 2019 mengikut subjek menerusi program Hospitaliti dan Pengurusan Liburan baru-baru ini.

IKLAN