suria

Tak sempat tunggu vaksin di sekolah, Alyssa Dezek minta ibu daftar awal - “Saya terlibat penggambaran, patut ambil cepat”

BERKONGSI video menerima suntikan vaksin di Instagram, pelakon dan penyanyi cilik Alyssa Dezek menerima pujian ramai atas keberaniannya.

Ujar Alyssa, 13, dia berkongsi video tersebut bagi menggalakkan remaja seusianya untuk mengambil vaksin dengan segera tanpa rasa takut.

“Masa ambil vaksin saya tak takut sangat, tak sakit pun. Sepatutnya saya nak ambil vaksin di sekolah tapi saya kena ambil awal sebab saya ada terlibat penggambaran.

“Saya sangat galakkan remaja ambil vaksin. Vaksin ni kan bagi kita protection daripada Covid,” ujarnya kepada mStar.

ARTIKEL BERKAITAN: Beli Vellfire pada usia 12 tahun, ibu Alyssa Dezek dituduh tak pandai urus duit anak - “Mungkin mereka tak tahu siapa ayah dia”

Dalam pada itu, keluarganya turut memberi sokongan serta galakkan dalam menerima suntikan vaksin walaupun terpaksa mendapatkan khidmat di klinik swasta.

“Parent saya pun dah ambil vaksin. Kiranya kita usaha dapatkan vaksin tu.

“Insya’Allah Disember nanti, semua dah vaksin memang plan pergi London untuk bercuti,” katanya.

Dapatkan info dengan mudah dan pantas! Join grup Telegram mStar DI SINI

Alyssa Dezek, Vaksin,
Semua
Hiburan
Berita
Variasi