suria

Isu kahwin dua bukan marketing Alif Teega, Aisyah Hijanah sudah beberapa kali jumpa madu

GARA-GARA tidak memuat naik gambar isteri kedua dikenali sebagai Fatin Umaidah Ramli di media sosial, personaliti media sosial Alif Teega dituduh sekadar mereka-reka cerita perkahwina untuk tujuan gimik dan marketing.

Mengulas mengenai perkara itu Alif atau Mohd Hazalif Mohd Hazani, 30, berkata dia tidak memuat naik gambar isteri keduanya itu bagi menjaga hati Aisyah Hijanah.

“Kita tahu kalau ‘post’ gambar tersebut akan datang datangkan memudaratkan yang lebih besar dan akan tahu keadaan akan berlaku selepas ini serta kesannya terutamanya buat Aisyah (isteri pertama) akan terasa hati.

“Mungkin nampak Aisyah macam tenang saja macam menerima tapi dia berperang dengan perasaan sendiri, perempuan akan rasa sakit sebab tu bila ada yang cakap marketing, dia akan curiga la sebab sakit perkara ini.

Dalam pada itu Alif juga memberitahu hubungan kedua-dua isterinya baik-baik saja malah ada berhubung bagi mencari sepakatan dalam rumah tangga mereka.

“Mereka ada berjumpa beberapa kali untuk berbincang untuk mencari kata sepakat terbaik dalam rumah tangga sebab kita tak tahu soal jodoh kerana sekarang kahwin dua jadi tak tahu selepas ini apa akan berlaku,” ujarnya.

TONTON VIDEO TEMUBUAL YANG DISEDIAKAN MSTAR INIVideo Selebihnya

Semua
Hiburan
Berita
Variasi