suria

Ratu Farah ‘koyak’ baca komen netizen, sedih kekurangan diri jadi bahan hinaan… Rancang masuk kelas vokal

PERSONALITI media sosial dikenali sebagai Ratu Farah Diva mengakui terkesan dan tersinggung dengan kata-kata berbaur penghinaan oleh segelintir netizen terhadapnya di media sosial.

Susulan itu, dia meminta netizen agar henti mengeluarkan kata-kata kecaman kerana semua content yang dimuat naik itu hanyalah sekadar marketing.

“Kalau anda semua nampak seseorang tu buat perkara pelik, itu semua hanya marketing okay... kalau betul pun dia takkan buat macam itu, sama juga macam saya ni.

“Sebenarnya ada juga rasa terguris dengan kata-kata netizen ni, kalau nak kecam boleh tapi janganlah menyentuh mengenai ciptaan tuhan tapi kalau nak kecam juga tak apa sebab saya memang kalis kecaman.

Untuk rekod Ratu Farah Diva sudah keluarkan dua buah lagu berjudul ‘Sikok Bagi Duo’ dan terbaharu adalah ‘Harga Barang Naik’ yang boleh ditonton di Youtube Rusa Entertainment.

TONTON VIDEO PENUH YANG DISEDIAKAN MSTAR INI

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

Semua
Hiburan
Berita
Variasi