Tukang Urut Saman John Travolta Kerana Urutan Seks

John Travolta
John Travolta
John Travolta

LOS ANGELES: Bintang filem Hollywood, John Travolta menolok tuduhan yang dianggapnya sebagai “pembohongan tidak berasas” seorang tukang urut yang membuat tuntutan sebanyak AS$2 juta (RM6 juta) di mahkamah atas dakwaan melakukan serangan seksual semasa sesi urutan di sebuah hotel di Beverly Hills, di sini.

Tuntutan yang difailkan itu menuduh Travolta cuba melakukan hubungan seks dengan seorang tukang urut lelaki yang dikatakan telah diupah AS$200 (RM600) untuk urutan selama sejam pada Januari lalu.

Bintang "Saturday Night Fever" dan "Pulp Fiction" itu dikatakan bertemu tukang urut berkenaan yang hanya dikenali sebagai John Doe dalam kenderaan Lexus SUV berwarna hitam pada 16 Januari lalu.

Dalam dokumen tuntutan yang dikemukakan, pelakon berkenaan dikatakan telah mengambil tukang urut tersebut ke sebuah banglo di Berverly Hills Hotel dan telah mendapat perkhidmatan untuk mengurut.

Bagaimanapun Travolta dikatakan telah menawarkan “urutan terbaik” ke atas tukang urut itu selain meraba-rabanya yang bertujuan untuk melakukan onani.

Tukang urut itu bagaimanapun memberitahu aktor berusia 58 tahun berkenaan yang dia tidak melakukan khidmat seks bersama pelanggan sehingga menimbulkan kemarahan Travota yang menuduhnya sebagai "tidak berguna".

“Tuntutan mahkamah ini adalah sebuah cerita rekaan yang lengkap dan sengaja diada-adakan. Tiada apa-apa peristiwa yang telah berlaku seperti yang dikemukakan dalam saman itu.

"Plaintif, yang mengelak untuk mendedahkan identitinya mengetahui bahawa saman itu adalah satu pembohongan yang tidak berasas sedangkan dia dituntut untuk berbuat demikian (mendedahkan nama),” kata jurucakap Travolta dalam satu kenyataan yang dipetik menerusi majalah People.

Jurucakap itu menambah, Travolta semasa tarikh tuduhan itu tidak berada di California tetapi berada Pantai Timur Amerika Syarikat.

Tambahnya, Travolta berhasrat untuk mendapatkan perintah agar kes tersebut digugurkan dan kemudian mahu mendakwa plaintif dan peguamnya atas tuduhan berniat jahat. - AFP

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Klik

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

TVET ada potensi besar untuk kerjaya masa depan, ini lepasan SPM perlu tahu untuk jadi graduan ‘terhangat di pasaran’

HEBAT calon-calon SPM tahun 2019 apabila pencapaian mereka lebih baik berbanding tahun sebelumnya.

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Artikel Lain