Hiburan | Spotlight | mStar

Hiburan

“Abang layan kami semua sama rata” - Mawar Rashid kagum Raf tak pernah beza-bezakan anak

PELAKON Mawar Rashid menitipkan ucapan penuh romantis buat suaminya, Raf Yaakob sempena meraikan sambutan Hari Bapa pada Ahad.

Pernah tonton Avengers bersama tapi Norman tak kenal Haziq Aziz, nafi terlibat konspirasi terbit video seks

PENGARAH Urusan KRU Studios, Datuk Norman Abdul Halim terkejut apabila namanya dikaitkan dengan kontroversi penerbitan klip video hubungan sejenis seorang menteri Kabinet dengan Haziq Abdullah Abdul Aziz yang tular sejak Rabu lalu.

“Tiba-tiba Aisy Mateen meraung” - Yana Samsudin pelik anak menangis, mungkin ‘dah perasan’ awal

SUASANA sebak menyelubungi keluarga pelakon Yana Samsudin ketika bapanya, Samsudin Jamuri menyanyikan lagu Musafir di Aidilfitri pada majlis hari raya

Bella Astillah tunjuk ‘happy’, tak sanggup biar anak tengok asyik menangis… “Saya bukanlah terlalu kuat”

MENYIBUKKAN diri dengan pelbagai aktiviti seni serta meluangkan masa bersama keluarga merupakan cara terbaik bagi Bella untuk melupakan kisah silam.

Badan makin berisi, muka berjambang dan bermisai... Shah Iskandar tak kisah hilang 'body ala model'

SHAH ISKANDAR berkata proses menaikkan berat badan bagi menjayakan watak dalam lakonan adalah tanggungjawab seorang pelakon.

Umie, Erra saling berpelukan... “Semua salahkan aku sebab tak maafkan dia”

PERSENGKETAAN antara aktres Datin Seri Umie Aida dan Erra Fazira akhirnya menemui titik noktah apabila kedua-duanya bersemuka bagi menjernihkan keadaan.

“Nak suruh pakai bikini?” - Netizen nasihat Ruhainies jangan layan ‘toksik’ cepat ‘menggelupur’

PENAMPILAN Ruhainies semasa menghadiri pelancaran sebuah produk kosmetik jenama antarabangsa baru-baru ini mengundang perbalahan netizen yang berasakan fesyennya itu tidak sesuai.

“Berhenti hantar mesej, meroyan sana-sini” - Linda Rafar bengang akaun palsu ganggu ulasan produk

PENYANYI Linda Rafar meminta individu yang berselindung di sebalik akaun palsu menghentikan komen kutukan pada ulasan produk yang dilakukannya di Instagram.

Berani bikin drama LGBT, Fadzil Zahari 'bongkar' aktiviti songsang pelajar IPT

KISAH ini bakal memberi kesedaran bahawa golongan LGBT sememangnya wujud dalam masyarakat hari ini.

“Kita tak tahu dalam badan nampak macam sihat tapi...” - Kesihatan Azwan Kombos semakin pulih selepas diserang asma

SETELAH empat hari dimasukkan ke hospital kerana serangan asma, pelakon Azwan Kombos memaklumkan dia sudah dibenarkan pulang ke rumah.

“Saya dah jadi ayah!” - Isteri Abam selamat lahir bayi lelaki

PELAWAK Abam Bocey berkongsi berita gembira apabila isterinya, Siti Norhidayah selamat melahirkan bayi lelaki di Hospital Selayang pada Jumaat.


“Bercakap pun macam tak betul” - Baru diserang 'mild strok', Kartina Aziz dah 'ready' masuk set penggambaran

KARTINA Aziz terkejut apabila dia diserang 'mild strok' memandangkan dirinya tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda untuk penyakit tersebut.

“Pakai handbag, kereta mewah tapi hasil duit haram!” - Erma Fatima 'mencelah' kisah Umie Aida dikhianati sahabat

KONTROVERSI berkaitan luahan hati pelakon Datin Seri Umie Aida mengenai dirinya dikhianati sahabat baik terus berpanjangan apabila kakaknya Erma Fatima menulis komen di laman sosial pelakon itu.

“Seandainya aku mati dulu, ampunkanlah segala dosa aku” - Joey BPR derita patah 4 tulang rusuk kemalangan motosikal

JOEY enggan menerima kehadiran pelawat buat sementara waktu sehingga keadaan kesihatannya beransur baik.

Hospital JB kecoh, wanita bunuh diri kerana A Rahman Hassan

BELASUNGKAWA
KEADAAN hospital di Johor Bahru agak kecoh selepas seorang wanita meninggal dunia dipercayai akibat bunuh diri gara-gara A Rahman Hassan.