Viral - mStar

Viral

“Perampas di sebalik niqab”, isteri PU Abu ‘diserang’, wujud gerakan boikot produk, ceramah

KISAH keruntuhan rumah tangga Pencetus Ummah (PU) Abu Sufyan Muhamad Mokhtar Rozaidi terus berlarutan apabila timbulnya gerakan memboikot produk yang diusahakan isteri baharunya, Hana Azraa di laman sosial.

“Sementara tunggu ayah masak, mak main phone” - Anak bangga bapa rajin ke dapur, siap jahit baju kelawar ibu

BAGI sesetengah indvidu, mereka menganggap tugas berada di dapur merupakan tanggungjawab hakiki seorang insan bergelar wanita.

Ramai pandang pelik, graduan ‘usung’ bawang pemberian awek di majlis konvo, kawan kata ‘sesuai’!

BAGAI sudah jadi tradisi, setiap kali tibanya musim majlis konvokesyen ribuan graduan akan dihadiahkan dengan sejambak bunga atau coklat.

“Common sense tertukar dengan binatang mungkin”- Pelajar ‘U’ geram, kerepek habis, mana duitnya?

USAHA seorang pemuda untuk mendapatkan wang saku tambahan dengan menjual kerepek secara kecil-kecilan di asrama di universitinya bukan mudah seperti yang disangka.

“Ah sudah habislah aku” - Lulus diploma tapi 'gagal' sifir, pelajar gugup dua kali kira Pro Cancelor kata 'salah juga'!

APA sahaja boleh terjadi jika berada dalam keadaan gementar biarpun ia melibatkan perkara yang sudah menjadi rutin harian.

Macam Blackpink! Viral pelajar comel buat 'show' eksklusif di sekolah, "Saya hanya berlatih 2 jam"

SAMBUTAN Hari Guru di sebuah sekolah gamat dengan keriuhan segelintir pelajar menyaksikan persembahan berlatarkan lagu kumpulan K-Pop terkenal, Blackpink.

Konvo dah dekat, nak beli but paha pula besar! Gadis kongsi perit kurus dalam sebulan, “saya berlari sambil menangis”

MEMILIKI berat badan ideal menjadi idaman setiap insan, tetapi tidak ramai yang sanggup mengubah diet untuk mencapai impian tersebut.

'Kuasa' amukan mak kutu, anak kutu larikan duit dikesan sembunyi di rumah mertua, mujur suami nak ikhtiar!

BUKAN sebarang kutu, bukan juga serangga parasit tapi kutu yang satu ini boleh membuatkan ramai yang naik angin sekiranya ada yang cari pasal!

Dulu dikecam, pendakwah buat 'comeback' selepas lama menyepi... “media sosial macam awkward”

PENDAKWAH popular Ustaz Ad-Dien yang menyahaktifkan akaun Twitter miliknya pada Disember lalu kembali aktif di platform itu sejak awal minggu ini.

Sila 'sign'! Dapat hadiah motosikal tapi 'tak boleh bawa anak dara orang'... Syarat ibu memang 'win'

SESETENGAH orang begitu mudah mendapatkan sesuatu yang mereka inginkan, mungkin juga kerana sipolan bernasib baik.

“Ayah jalan ke surau, Johnny teman” - 2 tahun depan pagar, anjing ratapi pemergian penjaganya... terima kasih tuan

BENARLAH kata orang, 'harimau mati meninggalkan belang, manusia mati meninggalkan jasa'.

“Bila mak pusing belakang, abah dah siap sarung” - Ramai terhibur gelagat bapa 'rasmi' tudung baharu anak

GELAGAT bersahaja dan mencuti hati seorang bapa memakai tudung yang dibeli oleh anak perempuannya menjadi tular di Twitter.

Video kejutan ibu hamil buat ramai sebak, nenek sapu air mata kegembiraan, persoalannya terjawab!

SEBAK dan menyentuh hati. Itulah gambaran perasaan sesiapa sahaja yang melihat kasih sayang keluarga ini sebaik sahaja dimaklumkan mengenai berita kehamilan salah seorang ahli keluarga mereka.

“Semasa kejadian, saya baru selesai solat Maghrib...” - Saiful Nang kongsi cerita saksi kebakaran di Masjid Al-Aqsa

KECOH mengenai insiden kebakaran di kawasan kompleks Masjid Al Aqsa, Baitulmuqaddis, malahan kejadian hampir sama berlaku di Gereja Notre Dame di Perancis, awal pagi Selasa.

Tahan takut tengok kawan lelaki mengilai, dibawa jumpa ustaz puncanya 'nasi putih lauk ayam'

"SEDIH melihat keadaan kawan baik yang tiba-tiba berubah menjadi seorang yang sangat lemah," ujar Nash berkongsi cerita mengenai sihir nasi kangkang.