Majlis Resepsi Pernikahan Watie (Elite) & Joey 1 Mei Depan - Hiburan | mStar

Majlis Resepsi Pernikahan Watie (Elite) & Joey 1 Mei Depan

Watie (Elite)
Watie (Elite)

PETALING JAYA: Pelakon Norwati Sadali (Watie Elite) dan suaminya yang juga pelakon, Zulkifli Daud (Joey) bakal mengadakan majlis resepsi perkahwinan mereka pada 1 Mei ini di Bangi, Selangor.

Majlis yang bakal diadakan di kediaman Setiusaha Akhbar Menteri Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan iaitu Datuk Ruhaidini Abd Kadir itu adalah untuk ahli keluarga terdekat dan rakan media artis itu.

Pada acara itu juga, Watie dan Joey akan menjelaskan kepada pihak media mengenai kekeliruan berkaitan status perkahwinan mereka yang kecoh diperkatakan sebelum ini.

Sebelum ini, Watie dan Joey dilaporkan bernikah secara senyap pada penghujung tahun lalu sebelum membuat pengakuan rasmi kepada pihak media.

Joey, yang merupakan vokalis kumpulan Exists mempunyai seorang anak perempuan, Zidani, 5, hasil perkahwinannya dengan bekas isteri, Noraini Mohamad Nasir.

Mereka telah bercerai pada 8 Ogos tahun lalu.

Begitu juga dengan Watie yang telah mempunyai seorang anak, Ahmad Afif Danial, 5, hasil perkahwinan terdahulu.

Kontroversi hubungan Watie dan Joey mula tercetus apabila mereka dikatakan menjalin hubungan sewaktu bertemu ketika penggambaran drama bersiri Blues Pasar Tani pada Mac tahun lalu di Muar, Johor.

Jemputan menghadiri majlis tersebut telah dihantar oleh Watie kepada pihak media menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) bermula Selasa.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Megan Fox Mengaku Sedang Hamil

Artikel Berkaitan

Lebih Artikel

Kedah kekal di persada Liga Super

PFA gantung jawatan presiden