'Rock The World 10' 26 Disember Ini - Hiburan | mStar

'Rock The World 10' 26 Disember Ini

KUALA LUMPUR: Tampil untuk edisi ke-10, konsert tahunan Rock The World kembali lagi dengan menampilkan 19 kumpulan pemuzik tanah air.

Rock The World 10 (RTW10) bakal berlangsung pada 26 Disember 2010 bermula 10 pagi sehingga tengah malam di kawasan tempat letak kereta A, Stadium Nasional Bukit Jalil.

Sebagai meraikan ulang tahun ke-10 konsert itu, buat julung kalinya, RTW10 akan membariskan kumpulan muzik terbaik yang dihimpunkan daripada konsert sebelumnya.

Ia dijangka memberikan kepuasan kepada semua peminat muzik terutamanya yang telah mengikuti konsert berkenaan sejak tahun 2000.

RTW10 yang dijanakan oleh Elevate bakal mempersembahkan 19 kumpulan muzik seperti Massacre Conspiracy, Skudap Skudip, Couple, One Buck Short, Azlan & The Typewriter, Sevencollar T-Shir, Bunkface, Republic of Brickfields, Dragon Red, Love Me Butch, Pop Shuvit, Disagree, Lo, Gerhana Ska Cinta dan ramai lagi.

Tiket-tiket berharga RM30 boleh didapati di rangkaian Ticketpro dengan menghubungi talian 03-7880 7999, kedai muzik Rock Corner, Mid Valley atau pada hari konsert di pintu masuk stadium.

RTW10 dianjurkan oleh Fat Boys. Untuk keterangan lanjut, sila layari www.rocktheworld.com.my.

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Siti Nurhaliza Pilih Yes Dan iPad

Artikel Berkaitan

Artikel Lain