Irwansyah Masih Bersama Acha Septriasa

BIARPUN hubungan asmara Acha Septriasa dan Irwansyah telah putus, keduan-dua bintang ini mengaku masih lagi intim. Irwansyah masih bertemu Acha.

"Ya namanya juga teman biasa saja," ujar Acha ketika ditemui di kawasan Rasuna Episentrum, Kuningan, Jakarta Selatan, semalam.

Acha mengaku sering berbincang dengan bekas kekasihnya itu tentang pekerjaan. Jadi jika terlihat mereka bersama, semua itu hanya sebgaai teman biasa tidak lebih dari itu.

Bintang filem Love is Cinta itu memberitahu jika orang masih suka bercakap tentang dirinya dan Irwansyah, itu adalah hal yang wajar. Tapi ketika ditanya untuk menjalin cinta kembali, Acha mengakui dia memerlukan banyak waktu.

"Mungkin untuk memjernihkan keadaan semuala dia harus mengembalikan nama baiknya di mata orang tua aku dan aku di mata orang tua dia kerana persepsi mereka sudah rosak. Itu adalah sulit," jelas Acha.

Artikel Berikut

Klik

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Artikel Lain