Lelaki gila seks tak pernah serik, dua kali berdiri depan kereta gadis yang sama ‘merelakan’ aksi tak senonoh dirakam - “Dia buat dek je...” - Viral | mStar

Lelaki gila seks tak pernah serik, dua kali berdiri depan kereta gadis yang sama ‘merelakan’ aksi tak senonoh dirakam - “Dia buat dek je...”

Video itu dirakam Fifie sekitar pukul 6 petang Jumaat sewaktu dia masuk ke dalam keretanya ketika mahu meninggalkan pasar raya itu.

BUKAN sekali tapi dua kali!

Begitulah nasib menimpa seorang gadis yang menjadi mangsa gangguan seksual lelaki sama di tempat letak kereta di sebuah pasar raya terkemuka di Ipoh, Perak.

Rakaman berdurasi 20 saat dikongsi Nurfifizuriani Zahari yang memaparkan lelaki tersebut menunjukkkan alat sulitnya tanpa rasa malu menjadi tular di Twitter.

ARTIKEL BERKAITAN: Atuk berjubah ceroboh koc wanita, buat aksi ‘terlampau’ dalam tren, “Saya nangis depan dia”

ARTIKEL BERKAITAN: Tren tak penuh tapi tetap datang dekat, duduk rapat! Gadis lega lelaki gila seks akhirnya ditangkap - “Satu je saya nak pesan...”

Nurfifizuraini atau lebih mesra disapa Fifie berkata insiden kedua berlaku selang beberapa bulan selepas dia menjadi mangsa gangguan seksual lelaki yang sama.

"Saya pernah kena dengan lelaki sama beberapa bulan lalu. Tapi tak sangka pula kes sama berulang lagi pada petang Jumaat.

Posting Fifie menjadi tular di Twitter.

"Saya rasa dia memang dah aim saya. Sebelum tu saya tengok dia tengah bekerja tolak troli. Tapi bila dia tengok saya nak masuk parking dia terus tinggalkan troli tu.

"Dia pergi ke depan kereta saya dan buka seluar dia. Tapi saya marah dia dan cepat-cepat keluar kereta dan masuk ke dalam pasar raya," katanya kepada mStar.

Sebaik keluar membeli barang yang dikehendakinya, Fifie terkejut apabila lelaki tersebut tidak 'makan saman' dan mengulangi perbuatan sumbang itu.

"Saya ingatkan bila saya marah tu dia tak buat dah. Tengok-tengok dia pergi ke depan kereta saya dan tunjukkan anu dia.

Saya ingatkan dia akan blah tapi dengan bangganya dia tayang anu dia.

NURFIFIZURIANI ZAHARI.

"Waktu tu memang saya nervous. Saya call kawan saya dan cuba tenangkan diri. Ramai tanya kenapa rakam? Kenapa tak hon? Kenapa tak langgar je? Saya masih lagi waras.

"Netizen boleh cakap apa saja sebab mereka tak ada di tempat saya. Saya bukan saja-saja nak record tapi rakaman tu sebagai bahan bukti kepada polis," katanya.

Malah gadis berusia 22 tahun itu berkata lelaki tersebut yang juga pekerja di pasar raya berkenaan seolah-olah 'merelakan' perbuatannya dirakam.

Nurfifizuraini Zahari.

"Waktu nak rakam tu rasa takut juga tapi lelaki tu buat muka dek je. Dia memang tak ada rasa malu langsung.

"Saya ingatkan dia akan blah tapi dengan bangganya dia tayang anu dia," katanya.

Bimbang insiden sama berulang lagi, Fifie hadir ke balai polis Chemor, Ipoh untuk membuat laporan polis berkenaan perbuatan lelaki itu.

"Saya baru je balik dari buat polis report (pagi Sabtu). Saya beri rakaman lelaki tu sebagai bahan bukti.

"Saya serahkan kepada polis untuk siasat perkara tu sebab kes ini dah banyak kali berlaku. 

"Saya dapat juga mesej daripada ex saya beritahu girlfriend dia pun pernah kena dengan lelaki sama," katanya.

Fifie berkata dia memuatnaik video itu di Twitter kerana mahu orang ramai berhati-hati semasa berkunjung ke pasar raya tersebut.

Fifie sudah membuat laporan polis berkenaan perbuatan jijik lelaki tersebut.

"Saya post video tu supaya orang ramai lebih berhati-hati dengan keadaan sekeliling mereka. Pelaku tidak mengenal mangsa.

"Saya juga mahu orang yang pernah mengalami nasib sama supaya lantang bersuara. Jangan takut untuk pertahankan diri anda," katanya.

Ditanya sama ada dia sudah membuat aduan kepada pasar raya terbabit, Fifie berkata dia sudah bertanyakan sendiri mengenai lelaki tersebut kepada kakitangan di pasar raya itu.

"Saya ada tanya dekat salah seorang staf dekat situ. Dia kata lelaki itu sakit. Jadi dia minta tak panjangkan isu tersebut.

"Saya agak terkilan juga sebab sepatutnya pihak pasar raya terbabit lakukan sesuatu bukan minta mangsa berdiam diri untuk jaga nama baik syarikat.

"Jangan sampai sesuatu yang buruk berlaku barulah bertindak. Ni saya yang kena macam tu. Cuba anda bayangkan kalau dia buat macam tu dekat depan kanak-kanak," katanya.

gangguan seksual , tayang anu , pasar raya , troli

Klik

default image

Jom kongsi idea! Penduduk bandar diajak beri maklum balas draf Pelan Pembangunan KL

TRAJEKTORI perumahan dan komersial Kuala Lumpur diberikan perhatian dengan mendraf Pelan Pembangunan Kuala Lumpur 2040 (PPKL 2040).

default image

Carum Perkeso untuk dilindungi walau bekerja sendiri kerana malang tidak berbau!

MATLAMAT utama mengumpul duit dan trip perjalanan, tapi adakah pemandu pengangkutan awam menyedari ‘malang tidak berbau’ ketika bekerja?

default image

Wawasan Kemakmuran Bersama 2030... ketahui suara dan harapan rakyat

RAKYAT menantikan Wawasan Kemakmuran Bersama (WKB) 2030 yang dapat memberi manfaat kepada segenap lapisan masyarakat.

default image

WKB 2030: Ke arah masa depan rakyat dan negara yang lebih cerah

WAWASAN ini menjamin kemakmuran dan kekayaan akan dinikmati bersama tanpa mengabaikan tanggungjawab membela masyarakat bandar dan desa yang berpendapatan rendah serta miskin.

default image

Jurang ekonomi penduduk bandar dan desa cabaran utama WKB 2030

JURANG ekonomi yang besar di antara kumpulan pendapatan, etnik serta kawasan luar bandar dan bandar antara cabaran besar yang dihadapi negara.

Artikel Lain