Pengarang

SOFEA SUSAN ALBERT KASSIM

SOFEA SUSAN ALBERT KASSIM

Hello bakal pengantin... Check out pakej wedding photoshoot, siap bulan madu romantik di Janda Baik!

EYRA by Suria Hotel & Resort menawarkan beberapa promosi menarik bagi merancakkan kembali industri pelancongan dalam negara yang terjejas teruk akibat wabak Covid-19.

Ibu dedah kisah anak ‘angkut’ botol kicap ke sekolah... ada ‘hikmahnya’ stok cukup sampai tahun depan - “Masa tu saya tiada di rumah”

TULAR di media sosial gambar seorang pelajar lelaki membawa botol kicap ke sekolah.

“Kalau kari mentua diletak kayu, maka letak kayu” - Baru makan sesuap, suami dah komplen ‘tak sama macam mak masak’... isteri rasa diri tak berguna!

SEORANG wanita meluahkan rasa kecewa terhadap sikap suaminya yang sering mengkritik cara masakannya.

“Aku sepak karang” - Tak pakai mask, pengasas kosmetik mengamuk selepas pak guard halang adik masuk gedung perabot popular

TULAR video seorang wanita, dipercayai pengasas kosmetik mengamuk selepas adiknya tidak dibenarkan memasuki sebuah gedung perabot terkemuka.

“Terkejut dia beritahu nak kahwin” - Bercinta sejak Form 4, pemuda tabahkan hati hadir kenduri bekas awek

FOTO seorang pemuda yang menghadiri majlis perkahwinan bekas kekasihnya menjadi tular di Twitter.

“Tanya kenapa lewat, dia kata sebab jalan kaki” - Naik bas tapi sampai lambat ke sekolah, kemusykilan guru terhadap pelajarnya terjawab jua

SEORANG guru musykil pelajar yang tak pernah lewat dan diketahui datang ke sekolah menaiki bas sejak kebelakangan ini memberitahu dia lewat kerana berjalan kaki.

Keliru! Cikgu Sains, pegawai bank kata panadol yang dimakan kekal 5 tahun dalam badan... lain pula jawab Dr Amalina

DR Amalina menjawab kemuskilan orang ramai bahawa panadol kekal dalam badan hingga tempoh lima tahun.

Gagal patuhi SOP hidangan bufet, Ismail Sabri tegaskan wajib sediakan pramusaji, sarung tangan pakai buang elak senduk dipakai berulang kali

MASIH terdapat pengendali restoran dan kafe hotel yang gagal mematuhi SOP mengenai penyediaan hidangan bufet yang ditetapkan kerajaan.

Guru mengaji buat thumbs up sebelum ‘pergi’, sempat cat rumah nak sambut ‘orang datang’ - “Arwah banyak sebut takut tak sempat”

SEORANG gadis berkongsi momen terakhir adiknya sebelum menghembuskan nafas terakhir pada pagi Jumaat lalu selepas terlibat kemalangan dengan sebuah kereta.