“Saya mewakili janda-janda Malaysia tak minat suami orang”- Joy Revfa dedah ada ustaz selebriti minta gambar seksi

Joy memberi nasihat kepada wanita berstatus janda sepertinya.

USAHAWAN kosmetik, Joy Revfa mendedahkan dia pernah dihubungi oleh beberapa orang lelaki berstatus suami orang di laman sosial.

Tanpa mendedahkan nama, Joy atau nama sebenar Siti Arifah Mohd Amin memberitahu lelaki yang dikenali sebagai ustaz selebriti itu membuat permintaan tidak masuk akal antaranya meminta gambar seksinya.

"Lelaki setia zaman sekarang ni dah semakin pupus sebab kecurangan berada di hujung jari je terutamanya golongan Ustaz Hamadi (watak Azhan Rani dalam drama Nur) ni la semakin ramai.

"Ada beberapa ustaz selebriti suami orang tak segan silu mesej nak tengok gambar Joy dekat rumah berbaju seksi.

ARTIKEL BERKAITAN: Joy Revfa kini bahagia dengan kekasih baharu

ARTIKEL BERKAITAN: Joy Revfa dah tak cari suami 'orang popular'

Joy dedah terima mesej gatal daripada netizen lelaki.

"Mereka tak fikir kejap lagi kita viral screenshot tu baru tahu langit tinggi ke rendah. Yang penting jangan melayan!," tulisnya di Instagram.

Sementara itu, bekas isteri penyanyi Hafiz Hamidun ini juga berkata dia tidak berminat menjalinkan hubungan cinta dengan suami orang.

Ujarnya, sebagai wanita dia memahami hati wanita dan enggan menjadi punca keretakan rumah tangga orang lain.

"Saya mewakili janda-janda dekat Malaysia ni tak berminat langsung dengan suami orang ni. Benda boleh mengelak buat apa sibuk nak melayan ni.

Joy bersedia membuka pintu hati untuk lelaki bujang.

"Ingat, jangan bagi ruang dan peluang sedikit pun untuk suami orang tu dekati kita. Pasang niat sebab nak bantu isteri dan anak-anak dia untuk mengelakkan kecurangan berlaku.

"Kalau ada cuba mesej menggatal tu, block je atau ugut dia akan screenshot mesej tu dan bagi famili atau isteri dia. Isteri pun kena pantau kegiatan suami. Jangan dibiarkan je!," katanya.

Dalam pada itu, bekas isteri kepada komposer dan penyanyi Hafiz Hamidun ini berkata dia bersedia membuka pintu hatinya untuk mana-mana lelaki bujang.

Asalkan lelaki tersebut bukanlah suami atau tunangan orang lain.

Nama Joy Revfa sebelum ini menjadi perhatian apabila perkahwinannya pada 1 Mei 2017 dengan Hafiz Hamidun didakwa tidak sah.

Konflik tersebut akhirnya selesai selepas Hafiz melafazkan talak satu terhadap wanita itu di Mahkamah Rendah Syariah Daerah Petaling pada 25 Oktober tahun sama.

Joy Revfa pernah berkahwin sebelum ini dan mempunyai seorang anak lelaki bernama Arryan Firdaus yang kini berusia tiga tahun.

Joy Revfa

Artikel Berkaitan

Klik

Ketahui 7 cara mudah sediakan makanan di rumah

SEBENARNYA tak susah untuk menaik taraf ruang peribadi anda terutamanya dapur bagi memudahkan dan melancarkan hari-hari anda di rumah.

Berkongsi rezeki... itulah maksud di sebalik amalan membayar cukai

HARI ini, Malaysia dilanda krisis pandemik Covid-19 yang telah memberi banyak kesan kepada semua lapisan masyarakat.

Duka Covid-19 seakan terubat, TNB sinari hidup golongan memerlukan, agih zakat cecah RM4.36 juta

TNB tampil dengan inisiatif perkongsian rezeki melalui pengagihan wang wakalah zakatnya ke seluruh pelusuk tanah air.

Covid-19 bukan sekadar pandemik, buktikan kepentingan dunia digital... dorong MYNIC lebih rancak bantu bisnes online

MYNIC menawarkan program latihan pemasaran digital, dengan membawa perniagaan luar talian ke dalam talian dan seterusnya menghadapi pasaran ekonomi digital global.

Artikel Lain