Isu Rampas Suami Orang, Hanez Suraya Mohon Tarik Diri Jadi Duta Aura White

PETALING JAYA: Pelakon Hanez Suraya telah membuat keputusan untuk tidak menyambung kontraknya sebagai duta produk kecantikan Aura White  gara-gara kontroversi percintaannya dengan suami orang.

Bagaimanapun pelakon itu tidak pernah digugurkan sebagaimana diperkatakan segelintir pihak sebelum ini.

Pegawai pemasaran produk itu, Nurul Lina memberitahu, Hanez sendiri yang telah memohon untuk menghabiskan baki kontrak enam bulan yang diikat sejak Disember lalu tanpa mahu memperbaharuinya.

"Dia tidak digugurkan. Hanez sendiri memberitahu kami adalah lebih elok sekiranya dia mengundur diri. Kami faham dengan situasinya.

"Lagipun sehingga kini perhubungan antara pihak kami dengan Hanez sangat baik. Dia pun tidak pernah memberi masalah kerana dia seorang yang sangat berdisiplin," katanya yang dihubungi mStar Online di sini pada Selasa.

Sebuah akhbar pada Selasa menerusi ruangan pojok melaporkan Hanez Suraya tidak akan menyambung kontrak dengan produk kecantikan Aura White gara-gara kontroversi dia bercinta dengan suami orang selain turut mempunyai masalah disiplin.

reyer
 Amyra Rosli

Gara-gara kontroversi itu juga, Aura White dilaporkan turut terkena tempias  apabila jualan produk itu terus jatuh merudum.

Dalam pada itu Nurul berkata  produk itu menjadi lebih popular dan jualan semakin meningkat selepas kontroversi berkenaan.

Hanez yang dihubungi mStar Online  pula enggan memberi komen berhubung hal berkenaan.

Sementara itu, pelakon baharu, Amyra Rosli pula dikatakan akan menggantikan Hanez sebagai duta produk berkenaan memandangkan wanita itu menepati ciri-ciri penuh sebagai duta Aura White.

Hanez Suraya, Amyra Rosli, Aura White

Artikel Berkaitan

Artikel Lain

Sah! GRS menang majoriti mudah PRN Sabah