suria

Pengarang

FERIDE HIKMET ATAK

FERIDE HIKMET ATAK

"Jangan Terpengaruh Maklumat Media Sosial" - Yusof Haslam

PENERBIT filem Datuk Yusof Haslam menegaskan masyarakat tidak boleh mempercayai informasi yang dipaparkan di media sosial sepenuhnya memandangkan banyak fakta yang boleh diputarbelitkan.

Hafiz Hamidun Rancang Kahwin Selepas Dua Keluarga Bertemu

PENYANYI Hafiz Hamidun merancang untuk menemukan keluarga dia dan keluarga kekasihnya, Adiela Ridzuan sebelum mereka meneruskan perancangan seterusnya iaitu ke fasa perkahwinan.

Raja Azmi Rasa Berdebar Mahu Nikah Semula

PENERBIT filem Raja Azmi berasa berdebar menantikan tarikh pernikahan semulanya dengan bekas suami, Mohd Eddie Ghazali yang dijadualkan pada 26 Februari ini.

Syamsul Berasa Kagum Kegigihan Yusof Haslam

SIFAT rajin bekerja Datuk Yusof Haslam tanpa mengira waktu membuatkan pengarah, Syamsul Yusof  melahirkan rasa kagum dengan kegigihan ayahnya itu.

Azlan (The Typewriter) Kurang Tampil Di TV Untuk Dilihat Eksklusif

PETALING JAYA: Penyanyi Azlan The Typewriter mengambil pendekatan tidak terlalu kerap muncul di televisyen bagi menampakkan diri lebih eksklusif di mata khalayak. 

SonaOne Pernah Anggap Kehidupan Dewasa Membosankan

PENYANYI rap SonaOne mendedahkan pernah menganggap kehidupan dewasa adalah perkara yang membosankan.

'Sang Penikam' Noh Salleh Jadi Runut Bunyi Filem Indonesia

NOH Hujan meluahkan rasa gembira apabila lagunya, Sang Penikam mendapat perhatian penulis filem Indonesia, Husein M Atmodjo.

Nor Albaniah Tidak Senang Lelaki Terburu-Buru Cari Cinta

PELAKON Nor Albaniah menyifatkan kebanyakan lelaki terlalu terburu-buru dalam mencari cinta sehingga ia boleh membuatkan segelintir wanita berasa tidak senang.

Azmir Arif & Jeff A to Z Tampil Lagu 'Fly Me To The Moon'

PENYANYI Azmir Arif mengambil pendekatan berkolaborasi dengan Jeff A to Z sebagai rakan duet untuk muncul dengan single lagu baharu, Fly Me To The Moon.

Gelaran 'Datuk', Norman (KRU) Mahu Tingkatkan Industri Kreatif Di Pahang

PENGARAH Urusan KRU Studios, Norman Abdul Halim menyifatkan gelaran Datuk yang diterima menunjukkan industri kreatif bukan sekadar hiburan kosong, sebaliknya mampu memberi manfaat kepada masyarakat.