Menangi Tajaan Perkahwinan Bernilai RM65,000 @Hotel Aloft

PETALING JAYA: Sempena menyambut ulang tahun kedua, Hotel Aloft yang terletak di tengah Kuala Lumpur menawarkan peluang kepada bakal pengantin bertuah bagi memenangi tajaan majlis perkahwinan bernilai RM65,000.

Aloft mengalukan pasangan yang ingin menerima hadiah lumayan tersebut dengan menghasilkan sebuah video melamar pasangan dan memuat naik rakaman manis tersebut ke my.com.my.

Sepanjang Mac ini terdapat pelbagai program yang akan diadakan sempena meraikan dua tahun kegemilangan hotel tersebut.

Antara program yang diaturkan ialah Live@Hotel Aloft, sebuah acara hiburan sekitar pusat membeli belah untuk mempamerkan bakat-bakat tempatan di bandar ini.

Selain itu, bersama kolaborasi yang dijalankan dengan Ingress Auto, tiga kereta Mini Cooper akan membuat ‘roadshow’ di sekitar pasar raya terpilih sebagai lambang penjenamaan Hotel Aloft yang bergaya.

Semua dijemput memeriahkan acara ini yang akan berlangsung pada 12 tengah hari sehingga 6 petang di The Waterfront, Desa ParkCity (8 Mac), Avenue K (12 Mac), Pavillion KL (13 Mac), dan Ikano Power Centre (14 Mac).

Di samping itu juga, pelbagai tawaran menarik disediakan termasuk penginapan dua malam dengan harga serendah RM222+ setiap manam bermula 20 sehinga 22 Mac ini.

Sejak dibuka pada 2013, Hotel Aloft Kuala Lumpur yang mempunyai 482 bilik ini dilihat sebagai sebuah hotel yang menggunakan pendekatan lebih segar dan menyediakan hospitaliti terbaik serta moden.

Hotel Aloft

Artikel Lain