Advertorial | mStar

Klik

Memastikan bekalan air terawat selamat di dalam rangkaian pengagihan

AIR Selangor telah memperkenalkan sistem pengklorinan automatik sekunder untuk memastikan kualiti air di dalam saluran paip dan kolam perkhidmatan.

Penggantian paip usang bagi menjamin bekalan berterusan kepada pelanggan

AIR Selangor sedang melaksanakan program penggantian paip untuk menukar paip usang yang sering bocor atau pecah.

IJN terima dua mesin pengimbas baharu

KUALA LUMPUR: Dengan kewujudan teknologi, doktor kini tidak perlu melakukan pembedahan untuk melihat organ dalam tubuh pesakit.

PJH kibar sayap di luar Putrajaya

RAMAI yang mengenali Putrajaya sebagai sebuah bandar pentadbiran kerajaan yang terdiri daripada bangunan-bangunan indah dengan panorama penuh kehijauan.

Pameran hartanah edisi bumiputera bermula 26 Jun ini

PROGRAM terbaharu anjuran StarProperty.my iaitu  Pameran Perumahan Edisi Bumiputera akan berlangsung di AEON Mall Shah Alam bermula 26 Jun sehingga 1 Julai ini.

Lebih 260,000 Rakyat Dikecualikan Cukai

KUALA LUMPUR: Lebih 260,000 rakyat akan dikecualikan daripada membayar cukai pendapatan berikutan pengurangan dua mata peratusan dalam kadar cukai individu bagi mereka yang berpendapatan antara RM20,000 dan RM70,000.

BR1M Amat Bermakna Buat Keluarga Susah

PETALING JAYA: Kehidupan Manimaran Mariappan lebih gembira dan bahagia sejak tiga tahun lalu.

Siapa Jutawan Seterusnya?

PELUANG untuk bergelar jutawan kini lebih cerah menerusi strategi pemasaran gerila oleh BSN dalam memburu bakal jutawan bagi bulan November dan Disember 2017 menerusi SSP.

Tiba Masanya Kita Membantu Seseorang!

SETIAP kali membaca berita, hati ini pasti sedih dan gusar. Setiap hari pasti ada berita melibatkan golongan muda ditahan atas kesalahan jenayah atau nyawa yang melayang kerana perkara yang remeh-temeh.

Sistem Insurans Pekerjaan Manfaat Untuk Majikan, Pekerja

KUALA LUMPUR: Tindakan para majikan yang masih menentang Sistem Insurans Pekerjaan (SIP) walaupun penurunan kadar caruman kepada hanya 0.2 peratus daripada gaji pekerja adalah sesuatu yang mengecewakan.

Ketahui Peranan CTOS

AGENSI pelaporan kredit terbesar di Malaysia, CTOS, telah beroperasi lebih 26 tahun tetapi masih ada segelintir pihak yang salah anggap mengenai peranannya.

Karnival Perumahan Bumiputera Sasar RM15 Juta

PETALING JAYA: Karnival Perumahan Bumiputera di Taman Bunga Raya, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang pada hujung minggu lalu menarik perhatian ramai.

Pelaksanaan EIS Untuk Kebaikan Semua

PETALING JAYA: Sistem Insurans Pekerjaan (EIS) mungkin masih baharu di Malaysia, tetapi ia sudah dilaksanakan di kebanyakan negara.

BSN Perkenal Skim Perumahan Belia

PETALING JAYA: Bank Simpanan Nasional (BSN) akan memperkenalkan Skim Perumahan Belia di Karnival Perumahan Bumiputera di Taman Bunga Raya, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang pada 19 dan 20 Ogos ini.

Bangkit Bersama - Cetusan Rasa Dayang Nurfaizah x Ramli MS

HASIL gabungan idea rakyat Malaysia, maka terciptalah lagu Bangkit Bersama nyanyian Dayang Nurfaizah sebagai tiupan semangat untuk sama-sama kita menyokong temasya Sukan SEA ke-29 Kuala Lumpur 2017 (KL2017).