suria

Yuna pernah rasa tak mahu kahwin, takut majlis hancur diceroboh media - “Ada khabar angin kru TV usaha cari lokasi tapi tak jumpa”

Majlis perkahwinan Yuna yang berlatarbelakangkan pergunungan pernah menjadi tumpuan ramai.

PENYANYI terkenal Yuna mengakui dia pernah berasa tidak mahu berkahwin kerana terlalu bimbang hari bahagianya musnah disebabkan status sebagai seorang selebriti.

Menurut Yuna atau nama sebenarnya Yunalis Mat Zara'ai, perasaan itu timbul disebabkan dirinya seorang yang sangat privasi dan tidak mahu kehidupan peribadinya diganggu.

ARTIKEL BERKAITAN: Yuna, Adam Nikah Di Resort Berlatarbelakangkan Pergunungan

Yuna bagaimanapun menarik nafas lega apabila mengetahui tiada pihak yang dapat menganggu perkahwinannya dan dapat melangsungkan majlis tersebut seperti yang diimpikan.Yuna berkongsi perkara itu di laman sosial.

"Ketakutan terbesar saya sejak mula membuat muzik dan menjadi selebriti ialah perkahwinan saya hancur. Saya seorang yang sangat privasi dan sesuatu seperti itu akan merosakkan saya selama-lamanya.

"Sehinggalah saya beritahu ibu yang saya tidak akan berkahwin. Apabila saya menyedari perkara itu tidak akan berlaku (ada khabar angin kru TV berusaha mencari lokasi tapi tak jumpa) saya sangat gembira.

"Akhirnya saya dapat bersantai pada hari perkahwinan saya. Saya berkongsi perkara ini sebab ia hari yang sangat bahagia dalam hidup saya," katanya.

Saya sangat bersyukur dan gembira yang kita dapat apa yang kita mahukan

YUNA

PENYANYI

Yuna berkongsi perkara tersebut dengan memuat naik video swafoto dan beberapa keping foto sekitar majlis perkahwinannya selepas beberapa jam bergelar isteri kepada Adam Sinclair pada Januari 2018.

Rata-rata netizen menganggap majlis penyanyi lagu Forevermore itu yang berlatarbelangkan pergunungan di Bentong, Pahang pada 26 Januari 2018 merupakan perkahwinan yang sangat indah.

Dalam pada itu, penyanyi berusia 35 tahun ini turut meluahkan rasa sedih apabila memikirkan dia tidak akan dapat mengembalikan kenangan yang sangat berharga bersama orang yang tersayang.Pasangan ini baharu sahaja menyambut ulang tahun ketiga perkahwinan mereka pada 26 Januari lalu.

Namun penyanyi yang mencipta nama di peringkat antarabangsa ini tetap bersyukur dan gembira segala yang diimpikan sudah tercapai.

"Saya tidak dapat bayangkan bagaimana beberapa kenangan yang sangat berharga yang kita dapat nikmati bersama orang yang kita sayang dan orang yang tidak bersama kita lagi, saya tidak akan dapatnya kembali.

"Saya sangat bersyukur dan gembira yang kita dapat apa yang kita mahukan," ujarnya.

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

TONTON VIDEO PILIHAN!

Artikel Berkaitan

Artikel Lain