suria

Wani Kayrie hadiahkan kereta bersempena hari jadi ibunya

Penyanyi Wani Kayrie menghadiahkan sebuah kereta Honda BRV bersempena hari jadi ke-40 ibunya pada Ahad. Foto Instagram @wanikayrie

PETALING JAYA: Penyanyi Wani Kayrie membuat kejutan apabila menghadiahkan sebuah kereta jenis Honda BRV kepada ibunya, Kay Sabah bersempena ulangtahun ke-40 wanita itu.

Wani menerusi Instagramnya memberitahu dia membeli kereta itu hasil daripada rezekinya dalam bidang nyanyian dan memilih Honda BRV yang menjadi pilihan ibunya.

"Alhamdulillah. Tahun ini ada rezeki lebih kita hadiahkan Mama kereta yang dia nak.

"Selamat hari jadi Mama @kaysabah. Harap Mama suka dengan hadiah daripada kami!

Kay teruja dengan hadiah diberikan oleh anaknya.

"Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki sentiasa. Semoga sentiasa kekal muda dan terus bertenaga! Sayang Mama!," tulisnya.

Wani turut memuat naik video dia membuat kejutan kepada ibunya pada Ahad.

Menerusi video itu memperlihatkan ibunya yang berbaju blaus biru memakai penutup mata sebelum anak-anaknya membuat kejutan dengan memberikan kereta tersebut.

Kay yang terkejut dengan hadiah itu dilihat terus memasuki kereta berwarna kelabu itu dan memeluk anak-anaknya sebagai tanda terharu dan terima kasih.

Sementara itu, Kay menerusi Instagramnya memberitahu teruja dengan hadiah tersebut dan tidak menyangka mendapat hadiah hari jadinya.

"Akhirnya saya dapat hadiah hari jadi saya hari ini! Terima kasih, Mama sayang anda semua," tulisnya.

Wani Kayrie

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Lain