SonaOne Guna Jurutera Antarabangsa Untuk 'Again'

SonaOne tampil dengan single terbaharu berjudul Again.

PETALING JAYA: Penyanyi SonaOne membuktikan dia sentiasa menghasilkan karya terbaik apabila single terbaharunya berjudul Again mendapat sentuhan jurutera dari Amerika syarikat.

SonaOne berkata, dia memilih Chris Athens untuk melakukan proses adunan lagu tersebut yang juga pernah bekerjasama dengan banyak penyanyi terkenal seperti Drake, Rick Ross, PartyNextDoor, DJ Khaled dan Charlie Puth.

"Again saya sendiri hasilkan dan lagu ini melanbangkan identiti saya sebagai penyanyi termasuk elemen degupan dram bass yang padu.

"Bagi memastikan hasilnya yang terbaik Again turut mendapat sentuhan jurutera adunan antarabangsa Chris Athens yang banyak bekerjasama dengan penyanyi-penyanyi terkenal Amerika Syarikat," katanya.

Dalam pada itu, SonaOne berkata, Again juga menandakan kemunculan semulanya dalam industri seni selepas enam bulan memberikan fokus kepada karier sebagai hos televisyen.

Kata SonaOne, Again adalah secebis daripada apa yang bakal menyusul pada masa hadapan sejajar dengan perkembangan dan evolusi dalamnya dalam bidang muzik.

“Sebagai seorang artis, saya sentiasa berkembang mengikut peredaran semasa, perubahan atau evolusi ini membuktikan kemajuan dalam diri saya dari pelbagai peringkat dan aspek.

"Again hanya secebis sahaja daripada apa yang bakal menyusul kelak," ujarnya.

Penyanyi kacukan Melayu-Perancis ini sebelum ini pernah bertindak sebagai hos program Hip Hoppin Asia: The Saga Continues dan baru-baru ini muncul dengan program travelog Ultimate Brocation untuk siaran saluran antarabangsa KIX.

SonaOne, Again

Artikel Sebelum

Klik

Laksana tanggungjawab perangi Covid-19, sumbangan mega Petronas saat krisis tiada sempadan – “Diharapkan Malaysia lebih kuat dan utuh di masa depan”

DENGAN keadaan yang tidak menentu ketika ini akibat pandemik Covid-19, terdapat keperluan bagi negara untuk bersama-sama menangani penularan wabak itu.

Sedih tak dapat beraya di kampung? Jom hidupkan suasana raya, menu Syawal boleh dihidang di mana-mana... Pek Ceria Raya kan ada!

TAK dapat balik kampung! Barangkali begitulah yang luahan dan keluhan kebanyakan kita yang menyambut 1 Syawal kali ini.

Check-out seleksi menyegarkan, menambah nikmatnya tradisi iftar... Kombo Cool Kathira, Cool Bandung memang berbaloi!

COOLBLOG Tradisi Cool Ramadan tampil dengan seleksi minuman Cool Kathira dan Cool Bandung.

Jom senyum bersama tersayang sambil menonton banyak pilihan prabayar sepanjang Ramadan, Syawal... hanya di NJOI Prepaid!

TIGA pilihan pek baharu bersama 16 saluran ala-carte untuk pelanggan NJOI sepanjang Syawal ini.

Tak ada idea nak masak apa? Ini 5 program memasak menarik untuk anda tune in, no.2 paling kecoh!

LIMA program masakan terbaik yang boleh anda tonton secara streaming di Astro GO

Artikel Lain