Sembilan Tahun Beza Umur Tidak Halang Azza (Elite) & Azlan Bina Rumah Tangga - Hiburan | mStar

Sembilan Tahun Beza Umur Tidak Halang Azza (Elite) & Azlan Bina Rumah Tangga

Sama cantik sama padan, pasangan pengantin baru Azza (Elite) dan Azlan pada majlis pernikahan mereka di Bukit Antarabangsa, Ampang, petang Ahad. - Foto oleh ROHAIZAT MD DARUS
Sama cantik sama padan, pasangan pengantin baru Azza (Elite) dan Azlan pada majlis pernikahan mereka di Bukit Antarabangsa, Ampang, petang Ahad. - Foto oleh ROHAIZAT MD DARUS

AMPANG: Suami kepada Azza (Elite) iaitu Azlan Zulaily tidak menganggap perbezaan umur sembilan tahun antara mereka sebagai halangan untuk membina rumah tangga.

Azlan,25, berkata, dia sendiri tidak pernah mengira usia isterinya itu sebaliknya menerima wanita berkenaan kerana sifatnya.

"Azza seorang yang suka berterus terang. Yang penting dia seorang yang kelakar. Itu yang menyebabkan saya menyukai dia," katanya kepada mStar Online selepas diijabkabulkan sebagai suami isteri di Masjid Bukit Antarabangsa di sini, Ahad.

Pada majlis itu pihak lelaki memberikan sembilan dulang hantaran berbalas sebelas oleh pihak perempuan.

Wang hantaran sebanyak RM10 ribu.

Azlan yang merupakan pramugara AirAsia menambah selepas diijabkabulkan perasaan berdebarnya hilang dan mula berfikir untuk menjadi suami yang sempurna terhadap Azza.

Sementara itu Azza atau nama sebenarnya Nor Azzarima Zawari,34, berkata masih belum memikirkan lokasi berbulan madu.

Mengenai soal anak, kedua-dua mereka menyerahkan kepada Allah dan tidak berhasrat untuk merancang.

Antara artis yang hadir pada majlis nikah mereka seperti Rozita Che Wan, Roslan Shah serta anggota Elite iaitu Abby Abadi, Watie dan Sasha.

Majlis resepsi kedua-dua pasangan itu mendapat tajaan pasaraya Mydin dan akan diadakan di Ipoh pada tarikh yang belum ditetapkan lagi.

Azza sebelum ini pernah berkahwin dengan Mohd Ehsan Tun Ahmad Zaidi Adruce pada 14 Februari 2001 di Masjid Kampung Baru, Kuala Lumpur dan berpisah pada tahun 2005.

Hasil perkahwinan itu mereka tidak mendapat cahayamata sebaliknya Azza memilih untuk memelihara seorang anak angkat iaitu Marissa Janna yang kini berusia tujuh tahun.

Artikel Berkaitan

Artikel Lain

Tun M pandu Proton Saga baharu