suria

Pengarang

NIEZAM ABDULLAH

NIEZAM ABDULLAH

Penulis ketika ini ialah Editor mStar. Memulakan tugas di Star Media Group pada 1 Jun 2010 sebagai Editor Hiburan.

niezam@thestar.com.my

Nabi Muhammad akan tolong kita masuk syurga dengan 4 perkara, rebutlah peluang terakhir ini

BETAPA kasihnya Nabi SAW kerana sanggup meminta Allah memberikan kelebihan kepada umatnya masuk syurga melalui syafaat di akhirat kelak.

Budi baik Tan, sanggup bayar tunggakan rumah bekas PRO Siti Nurhaliza bikin hati sebak

BAIK sungguh budi pekerti majikan ini... Tan sanggup namakan tanah atas nama Bard dan keluarkan wang untuk bayar tunggakan rumah kerana sayangkan Bard.

Hospital JB kecoh, wanita bunuh diri kerana A Rahman Hassan

style="color: #f84814;">BELASUNGKAWA
KEADAAN hospital di Johor Bahru agak kecoh selepas seorang wanita meninggal dunia dipercayai akibat bunuh diri gara-gara A Rahman Hassan.

5 tahun kahwin suami asyik tonton TV, isteri tak tahan akhirnya tuntut cerai

"SI suami ni kalau isteri tanya sepatah, sepatah la dia jawab. Begitulah setiap hari dari awal perkahwinan mereka yang menyebabkan isteri mula rasa bosan." - Syed Walid

Salam keruk sampul kosong antara 7 sikap buruk tetamu majlis kahwin

KERAP hadiri jemputan majlis kahwin? Tentu anda sedar ada beberapa perangai yang menjadi tabiat tetamu majlis kahwin! Adakah ada golongan itu?

Dipercayai jelmaan wanita hamil maut dirogol... Langsuir Sungai Ular punca kenderaan masuk gaung

KERAP kali berlaku kemalangan di Jalan Sungai Ular yang mengakibatkan kenderaan dipandu seseorang terhumban ke dalam gaung dan ia dikaitkan dengan unsur-unsur mistik.

Pondok Tanjung? Selepas 10 malam orang dah tak lalu... ada wanita cantik ajak mandi

PREBET Azam berkongsi kisah menyeramkan ketika dia terpaksa berjalan kaki di kawasan hutan simpan Pondok Tanjung yang jarang dilalui orang selepas pukul 10 malam.

Juruteknik jet pejuang menangis ‘buta’ al-Quran, akhirnya diberi hidayah dapat ajar mengaji

SEWAKTU di berek tentera, dia membuka al-Quran untuk membacanya namun lidahnya kelu malah bacaannya juga tersekat-sekat menyebabkan dia menangis malu.

Dialah yang tulis kisah cinta kita... Dua hajat Zaibo tidak kesampaian

“JIKA sihat katanya, ada dua perkara yang hendak ditunaikan. Perkara pertama sesuatu yang cukup rahsia, tiada siapa tahu melainkan dia dan isterinya sahaja.” - Zaibo

Zaibo meninggal dunia

SELEPAS enam bulan menyedari hidupnya menderita akibat kanser esofagos pelakon Zaibo akhirnya menghembuskan nafas terakhir kira-kira pukul 1.30 petang Rabu.