Pengarang | mStar

Pengarang

NIEZAM ABDULLAH

Penulis ialah Editor mStar. Memulakan tugas di Star Media Group pada 1 Jun 2010.

niezam@thestar.com.my

5 tahun kahwin suami asyik tonton TV, isteri tak tahan akhirnya tuntut cerai

"SI suami ni kalau isteri tanya sepatah, sepatah la dia jawab. Begitulah setiap hari dari awal perkahwinan mereka yang menyebabkan isteri mula rasa bosan." - Syed Walid

Salam keruk sampul kosong antara 7 sikap buruk tetamu majlis kahwin

KERAP hadiri jemputan majlis kahwin? Tentu anda sedar ada beberapa perangai yang menjadi tabiat tetamu majlis kahwin! Adakah ada golongan itu?

Dipercayai jelmaan wanita hamil maut dirogol... Langsuir Sungai Ular punca kenderaan masuk gaung

KERAP kali berlaku kemalangan di Jalan Sungai Ular yang mengakibatkan kenderaan dipandu seseorang terhumban ke dalam gaung dan ia dikaitkan dengan unsur-unsur mistik.

Pondok Tanjung? Selepas 10 malam orang dah tak lalu... ada wanita cantik ajak mandi

PREBET Azam berkongsi kisah menyeramkan ketika dia terpaksa berjalan kaki di kawasan hutan simpan Pondok Tanjung yang jarang dilalui orang selepas pukul 10 malam.

Juruteknik jet pejuang menangis ‘buta’ al-Quran, akhirnya diberi hidayah dapat ajar mengaji

SEWAKTU di berek tentera, dia membuka al-Quran untuk membacanya namun lidahnya kelu malah bacaannya juga tersekat-sekat menyebabkan dia menangis malu.

Dialah yang tulis kisah cinta kita... Dua hajat Zaibo tidak kesampaian

“JIKA sihat katanya, ada dua perkara yang hendak ditunaikan. Perkara pertama sesuatu yang cukup rahsia, tiada siapa tahu melainkan dia dan isterinya sahaja.” - Zaibo

Zaibo meninggal dunia

SELEPAS enam bulan menyedari hidupnya menderita akibat kanser esofagos pelakon Zaibo akhirnya menghembuskan nafas terakhir kira-kira pukul 1.30 petang Rabu.

Saleem Iklim meninggal dunia selepas sebulan kemalangan

PETALING JAYA: Penyanyi Saleem Iklim meninggal dunia di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) kira-kira pukul 6 pagi Ahad.

Pelawak Acappan meninggal dunia

PETALING JAYA: Dunia hiburan bersedih apabila pelawak terkenal iaitu Acappan meninggal dunia pada Jumaat akibat kegagalan buah pinggang.

Aktor muda buat kejutan, lamar A. Aida di kedai Arab! Nikah waktu terdekat

GOSIP bertebaran kononnya Datuk A. Aida hangat bercinta dengan pelakon muda rupa-rupanya berita benar apabila produser itu dilamar pada malam Khamis dan akan berkahwin dalam masa terdekat.

Klik

default image

Perhebat CSR sempena Ramadan, BSN-mStar kongsi nikmat hargai wira tak didendang

SETIAP kali menjelang Ramadan dan Syawal, tentu sekali umat Islam akan sentiasa sibuk membuat persiapan untuk berbuka puasa, selain persediaan menyambut Aidilfitri bersama keluarga.

default image

Riuh food truck Exim Bank-mStar kongsi nikmat, dekati komuniti sempena Ramadan

BAGI menyambut kedatangan bulan Ramadan yang mulia ini, pelbagai program dan aktiviti direncanakan oleh pelbagai pihak termasuk syarikat-syarikat korporat.

default image

Meriahnya iftar di Sofitel KL Damansara! Ayam Golek Istana 'penghulu' hidangan, 180 menu warisan muhibbah menggamit pengunjung

RESTORAN Kwee Zeen di Sofitel Kuala Lumpur Damansara menyediakan pelbagai juadah berbuka puasa.

default image

Air Selangor laksana inisiatif tingkatkan kesedaran pelanggan terhadap langkah penjimatan air

LAPORAN tahunan Panduan Industri Air Malaysia 2017 (MWIG) menyebut, purata penggunaan air di Selangor, termasuk Kuala Lumpur, pada 2017 adalah sekitar 222 liter per kapita sehari (l/k/h).