Pengarang | mStar

Pengarang

NIEZAM ABDULLAH

Penulis ialah Editor Hiburan mStar Online. Memulakan tugas di Star Media Group pada 1 Jun 2010.

niezam@thestar.com.my

5 tahun kahwin suami asyik tonton TV, isteri tak tahan akhirnya tuntut cerai

"SI suami ni kalau isteri tanya sepatah, sepatah la dia jawab. Begitulah setiap hari dari awal perkahwinan mereka yang menyebabkan isteri mula rasa bosan." - Syed Walid

Salam keruk sampul kosong antara 7 sikap buruk tetamu majlis kahwin

KERAP hadiri jemputan majlis kahwin? Tentu anda sedar ada beberapa perangai yang menjadi tabiat tetamu majlis kahwin! Adakah ada golongan itu?

Dipercayai jelmaan wanita hamil maut dirogol... Langsuir Sungai Ular punca kenderaan masuk gaung

KERAP kali berlaku kemalangan di Jalan Sungai Ular yang mengakibatkan kenderaan dipandu seseorang terhumban ke dalam gaung dan ia dikaitkan dengan unsur-unsur mistik.

Pondok Tanjung? Selepas 10 malam orang dah tak lalu... ada wanita cantik ajak mandi

PREBET Azam berkongsi kisah menyeramkan ketika dia terpaksa berjalan kaki di kawasan hutan simpan Pondok Tanjung yang jarang dilalui orang selepas pukul 10 malam.

Juruteknik jet pejuang menangis ‘buta’ al-Quran, akhirnya diberi hidayah dapat ajar mengaji

SEWAKTU di berek tentera, dia membuka al-Quran untuk membacanya namun lidahnya kelu malah bacaannya juga tersekat-sekat menyebabkan dia menangis malu.

Dialah yang tulis kisah cinta kita... Dua hajat Zaibo tidak kesampaian

“JIKA sihat katanya, ada dua perkara yang hendak ditunaikan. Perkara pertama sesuatu yang cukup rahsia, tiada siapa tahu melainkan dia dan isterinya sahaja.” - Zaibo

Zaibo meninggal dunia

SELEPAS enam bulan menyedari hidupnya menderita akibat kanser esofagos pelakon Zaibo akhirnya menghembuskan nafas terakhir kira-kira pukul 1.30 petang Rabu.

Saleem Iklim meninggal dunia selepas sebulan kemalangan

PETALING JAYA: Penyanyi Saleem Iklim meninggal dunia di Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM) kira-kira pukul 6 pagi Ahad.

Pelawak Acappan meninggal dunia

PETALING JAYA: Dunia hiburan bersedih apabila pelawak terkenal iaitu Acappan meninggal dunia pada Jumaat akibat kegagalan buah pinggang.

Aktor muda buat kejutan, lamar A. Aida di kedai Arab! Nikah waktu terdekat

GOSIP bertebaran kononnya Datuk A. Aida hangat bercinta dengan pelakon muda rupa-rupanya berita benar apabila produser itu dilamar pada malam Khamis dan akan berkahwin dalam masa terdekat.

IKLAN

Klik

default image

Air Selangor terima Anugerah Cemerlang NCOSH 2018 bagi kategori kemudahan air

KOMITMEN Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) dalam meningkatkan tahap keselamatan dan kesihatan pekerjaan di tempat kerja terbukti apabila pejabat Wilayah Gombak Air Selangor dipilih sebagai pemenang Anugerah Cemerlang Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan 2018 kategori kemudahan air baru-baru ini.


default image

Program hujung minggu Universiti Taylor dipenuhi peluang untuk tenaga kerja masa depan

KAJIAN terbaharu oleh Insitut Kajian Khazanah mendapati sistem pendidikan Malaysia lebih menekankan kepada akademik dan kelayakan profesional.

default image

Universiti Taylor ke-14 terbaik dunia dalam senarai QS World University Rankings bagi hospitaliti dan pengurusan liburan

UNIVERSITI Taylor mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu pusat pengajian terbaik apabila tersenarai dalam ranking QS Dunia 2019 mengikut subjek menerusi program Hospitaliti dan Pengurusan Liburan baru-baru ini.

default image

Loji Rawatan Air Selangor diiktiraf sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN)

LOJI Rawatan Air Sungai Semenyih mendapat pengiktirafan sebagai Pusat Bertauliah Sistem Latihan Dual Nasional (SLDN) daripada Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK), Kementerian Sumber Manusia.

IKLAN