suria

Irwansyah sediakan lif dalam rumah, bimbang isteri sedang hamil naik tangga

Irwansyah tidak mahu isterinya menggunakan tangga dalam rumah.

PENYANYI dan pelakon Irwansyah memberitahu dia kini dalam proses melakukan persiapan untuk menyambut kelahiran cahaya mata sulungnya beberapa bulan lagi.

Memetik laporan Liputan6, Irwansyah dan isterinya iaitu Zaskia Sungkar juga dalam perancangan untuk berpindah ke rumah baharu yang lebih selesa.

Irwansyah menerusi video di saluran Youtube miliknya turut berkongsi keadaan rumah baharu mereka yang kini masih lagi dalam proses ubah suai.

Apa yang menariknya, Irwansyah menyediakan lif dalam rumah kerana bimbang keadaan isterinya yang kini sedang berbadan dua.Irwansyah dan Zaskia bakal timang cahaya mata pertama.

"Ini ruang untuk menonton TV, ruang untuk keluarga bersantai, dan nanti ada ruang untuk Zaskia bersenam. Walaupun ruang rumah tidak terlalu besar tapi cukup la untuk keluarga kecil saya.

"Nanti akan ada lif sebab bimbang nak biarkan Zaskia naik turun tangga dalam keadaan hamil. Jadi, nanti dia gunakan lif saja untuk naik ke ruang atas rumah," katanya.

Sebelum ini, pasangan itu berkongsi berita gembira bakal timang anak pertama selepas hampir 10 tahun berkahwin dan kini usia kandungan sudah memasuki usia 10 minggu.

Nak macam-macam info? Join grup Telegram mStar!

Artikel Lain