suria

Sempat datang ke tempat korban, Neelofa sudah masuk hospital bersalin anak kedua

Haris berkongsi perkembangan Neelofa bakal sambut anak kedua.

SUAMI kepada Neelofa iaitu Pencetus Ummah (PU) Haris memaklumkan pengacara dan usahawan itu sudah dimasukkan ke hospital bagi menyambut kelahiran cahaya mata kedua mereka.

Haris atau Muhammad Haris Ismail, 27, mendedahkan perkara itu ketika dia terlibat sebagai pengacara dalam sebuah program televisyen pada Khamis.

“Isteri dah sampai masa nak bersalin, dah masuk wad,” katanya.

neelofa 1

Neelofa dan Haris bakal sambut cahaya mata kedua.

Haris menjelaskan hal tersebut ketika rakan pengacara iaitu Fakhrul Radhi menceritakan tentang situasi dia ketika itu tetap hadir ke program berkenaan walaupun ada urusan kecemasan.

Memberi respon kepada perbualan mereka berdua, Haris turut memaklumkan dia akan segera berjumpa isterinya selepas selesai tugas di studio.

“Korban tetap korban, lepas ini terus ke sana,” ujarnya.

ARTIKEL BERKAITAN: Neelofa bilang hari bersalin anak kedua, tak mahu dedah wajah bayi di awal kelahiran... Pilih pantang cara kampung

ARTIKEL BERKAITAN: [V] Kandungan masuk trimester kedua, Neelofa sudah buat persiapan sambut orang baharu

Sementara itu menerusi perkongsi di Instastory, Neelofa atau Noor Neelofa Mohd Noor, 34, dilihat sempat menghadirkan diri ke tempat korban bersempena sambutan Aidiladha bersama Haris dan anak lelaki mereka.

Kehadiran Neelofa itu dipercayai sebelum dia dimasukkan ke hospital untuk bersalin.

Untuk rekod, Neelofa dan Haris mendirikan rumah tangga pada 27 Mac 2021 dan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata lelaki iaitu Muhammad Bilal yang berusia setahun.

Jadilah sebahagian daripada geng mStar! Follow kami di Telegram, Twitter, TikTok, Facebook, Instagram dan YouTube

TONTON VIDEO PILIHAN!

Artikel Berkaitan

Artikel Lain