Pengarang | mStar

Pengarang

mstar byline

MSTAR

MSTAR

Senarai Lantikan AJK PAS Pusat 2015-2017

PETALING JAYA: PAS mengumumkan pelantikan lapan Ahli Jawatankuasa Kerja Pusat  (tambahan) yang baharu termasuk senarai pesuruhjaya negeri bagi sesi 2015-2017.

Pemuda PAS Bantah Kenaikan Kadar Tol

PETALING JAYA: Dewan Pemuda PAS Pusat membantah cadangan kenaikan kadar tol yang dijangka akan berkuat kuasa Ogos depan.

Anwar Ibrahim Dipindahkan Ke HKL

PETALING JAYA: Datuk Seri Anwar Ibrahim yang sebelum ini dilaporkan mengalami masalah kesihatan dipindahkan dari Penjara Sungai Buloh ke Hospital Kuala Lumpur (HKL).

Bersih 2.0 Lancar Ops Hitam 505

PETALING JAYA: Gabungan Pilihanraya Bersih dan Adil 2.0 (Bersih 2.0) melancarkan ‘Ops Hitam 505’ sebagai tanda provokasi terhadap penahanan pemimpin pembangkang dan peserta himpunan Bantah GST di Kuala Lumpur dan Kota Kinabalu pada 1 Mei lalu.

Pemilihan PAS: Mat Sabu Ketinggalan

PETALING JAYA: Datuk Tuan Ibrahim Tuan Man terus mengungguli pencalonan dengan meninggalkan Mohamad Sabu jauh kebelakang bagi saingan merebut jawatan Timbalan Presiden PAS pada pemilihan parti itu Jun depan.

Nahas Helikopter: Enam Mayat Dibawa Ke HKL

PETALING JAYA: Mayat enam individu termasuk bekas menteri, Tan Sri Dr Jamaluddin Jarjis yang terkorban dalam kejadian nahas helikopter di kawasan ladang getah di Jalan Sungai Lalang, Kampung Pasir Baru, Semenyih petang Sabtu kini dalam perjalanan ke Hospital Kuala Lumpur (HKL).

Nahas Helikopter: Jamaluddin Jarjis, Lima Lagi Terkorban

PETALING JAYA: Enam individu termasuk bekas menteri, Tan Sri Dr Jamaluddin Jarjis terkorban dalam kejadian helikopter terhempas di kawasan ladang getah di Jalan Sungai Lalang, Kampung Pasir Baru Semenyih petang Sabtu.

KDN Sahkan Jamaluddin Jarjis Antara Enam Individu Dalam Helikopter Terhempas

PETALING JAYA: Kementerian Dalam Negeri mengesahkan bekas menteri, Tan Sri Jamaluddin Jarjis antara enam individu yang berada dalam helikopter yang terhempas di Jalan Sungai Lalang - Kampung Pasir Baru Semenyih pada petang Sabtu.

Anwar Belum Dapat Pengampunan, Tidak Boleh Hadir Sidang Parlimen

PETALING JAYA: Datuk Seri Anwar Ibrahim tidak mempunyai kriteria khas untuk dibenarkan menghadiri sidang Parlimen yang akan bermula pada Isnin depan.

Setiausaha Akhbar Azmin Letak Jawatan

PETALING JAYA: Setiausaha Akhbar kepada Menteri Besar Selangor, Radzi Razak meletakkan jawatannya berkuat kuasa pada Jumaat.

IKLAN

Klik

default image

Penggantian paip usang bagi menjamin bekalan berterusan kepada pelanggan

AIR Selangor sedang melaksanakan program penggantian paip untuk menukar paip usang yang sering bocor atau pecah.

default image

Memastikan bekalan air terawat selamat di dalam rangkaian pengagihan

AIR Selangor telah memperkenalkan sistem pengklorinan automatik sekunder untuk memastikan kualiti air di dalam saluran paip dan kolam perkhidmatan.

IKLAN