suria

Memang berbaloi... Semuanya nampak ‘real’ depan mata, nak puas jom pilih NJOI HD!

Dari kiri; Pengarah NJOI, Mazhairul Jamaludin bersama pengacara Sherry Alhadad dan Alif Satar.

SAMBUTAN Ramadan dan Syawal tahun ini lebih bermakna buat pelanggan NJOI apabila berpeluang menonton pelbagai program kegemaran masing-masing dalam versi berdefinisi tinggi atau HD menerusi Pek HD yang terbaharu.

Menampilkan 10 saluran pada harga RM15 untuk langganan selama 30 hari, pelanggan kini boleh menikmati dan merasai pengalaman yang cukup mudah untuk melakukan sebarang pembelian tambah nilai ke atas kredit prabayar dan melayari sajian kandungan dan memilih seleksi pek yang disediakan menerusi aplikasi terbaharu, My NJOI.

Pelanggan boleh menonton program-program kegemaran seperti filem, aksi sukan secara siaran langsung, dokumentari, sajian drama terbaharu dan variasi rancangan tempatan dengan lebih jelas, dalam versi HD.

ARTIKEL BERKAITAN: Tak sangka Alif Satar, Elly Mazlein pun ‘kaki’ drama... Pastinya bukan calang-calang pilihan duta, jom check it out!

Memang berbaloi kerana dengan hanya RM15 untuk 30 hari langganan, semua pelanggan boleh menikmati sehingga 10 saluran dalam versi berdefinisi tinggi menerusi Pek HD yang terbaharu ini.

Sungguh mudah! Pelanggan NJOI boleh menaik taraf NJOI HD dengan tambah nilai pada bila-bila masa.

Sepuluh saluran tersebut adalah Astro Prima, Astro Oasis, Astro Vaanavil, Astro Xiao Tai Yang, Astro AEC, CCTV4, Astro Awani, Hello, eGG dan Astro Arena.

Istimewa sempena Ramadan dan musim perayaan Aidilfitri yang akan datang ini, pelanggan NJOI boleh berhibur dengan seleksi program popular seperti Jejak Ebit Liew, Hati Yang Dikhianati (Astro Prima) dan Geng Ngaji, SOP Jiwa di saluran Astro Oasis.

Manakala, bagi setiap pelanggan yang membeli Pek HD dan mana-mana saluran lain secara prabayar, mereka kini boleh menikmati program-program menarik dalam versi HD seperti siri Astro Originals, Kampung Pisang Raya dan Projek: Anchor SPM, serta sajian drama Melayu terhebat seperti Rindu Awak Separuh Nyawa, berita-berita mutakhir di Awani 7.45 dan Evening Edition.

Pek HD yang terbaharu menampilkan 10 saluran pada harga RM15 untuk langganan selama 30 hari

Bukan itu sahaja, program-program antarabangsa seperti Beyond Evil, You Are My Hero dan Dil Se Dik Tak serta rancangan menarik kanak-kanak, termasuklah Upin & Ipin, Didi & Friends dan Ejen Ali.

[Sertai fan club Telegram mStar Rojer. Kita boleh borak-borak DI SINI]

Oh ya! Bagi peminat bola di saluran NJOI, mereka kini boleh membeli Sports 2021 Pass untuk menonton kesemua 51 perlawanan UEFA EURO 2020 dalam versi HD di saluran-saluran yang disediakan khas.

Sports 2021 Pass ini hanya berharga RM70 buat mereka yang membelinya awal atau pembelian early bird iaitu mulai 5 Mei hingga 31 Mei ini. Menariknya lagi, pelanggan juga boleh membeli gabungan Pek HD dan Sports 2021 Pass secara ‘bundle’ hanya pada harga RM75 sahaja.

Peminat sukan boleh memenangi pelbagai hadiah menarik menerusi peraduan GAMEBIRA NJOI.

Lebih menarik apabila pelanggan juga boleh menyertai peraduan GAMEBIRA NJOI dari 5 Mei hingga 8 Ogos depan dan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik seperti HDTV, baucar sukan dan barangan cenderahati istimewa EURO.

Pek HD ini boleh dibeli menerusi aplikasi My NJOI, atau di saluran 200, laman rasmi NJOI, WhatsApp NJOI mahupun di peruncit-peruncit terdekat NJOI.

Pelanggan baru NJOI boleh membeli kotak NJOI pada harga RM379 dan bagi menikmati pengalaman tontonan lebih hebat, mereka boleh terus membeli Pek HD pada harga RM15 sebelum membuat sebarang pembelian prabayar mana-mana saluran atau pek.

Untuk maklumat lanjut mengenai NJOI HD dan aplikasi My NJOI, sila layari (https://bit.ly/33dZfuk) atau hantarkan mesej WhatsApp ke 03-9543 8100.

Nak tengok ke posting kelakar dan macam-macam komen? Follow kami di Instagram!

Artikel Berkaitan

Artikel Lain