suria

“Mana Seksi? Bukannya Bogel!” – Zizi Kirana

Zizi Kirana.

GARA-GARA berpakaian seksi, nama penyanyi Zizi Kirana atau sebelum ini lebih dikenali sebagai Zizi Fabulous Cat menjadi perhatian netizen yang kurang senang dengan penampilan tersebut. 

Zizi atau nama sebenarnya Nur Fazelah @ Zizi Mohd. Tahil,32, berkata, cara berpakaiannya bukanlah sesuatu yang baharu, sebaliknya sudah tampil dengan imej tersebut sejak bergelar artis. 

"Mana ada seksi, saya masih berpakaian bukan bogel pun. Saya sudah berpakaian begini sudah lama cuma netizen sahaja baru perasan. 

"Selepas menyertai pertandingan nyanyian Acadamy Asia 2, ramai yang ikut saya di laman sosial, jadi bila mereka 'like' foto saya akan keluar di ruangan explore dan boleh dilihat oleh orang lain.

"Dari situ ramai netizen yang mula masuk dan kecam foto-foto saya yang lain," ujarnya kepada mStar Online pada Selasa. 


Zizi mengulas tentang foto-foto miliknya yang dianggap sebagai seksi dan menjadi kecaman netizen. 

Sementara itu, kata Zizi, dia tidak terlalu mengambil pusing tentang komen-komen negatif yang ditulis mereka itu.

Katanya, apa juga tomahan netizen terutama mengaitkan agama dengan penampilannya  adalah tidak wajar. Ia adalah urusan dia dengan pencipta.

"Ada yang tuduh saya seperti tiada agama dan menghukum saya tanpa mereka mengenali saya. 

"Pada saya tentang agama biarlah urusan saya dengan Allah. Mereka tidak perlu menjatuhkan hukum mengikut apa yang mereka nampak dengan apa yang saya tunjuk di Instagram sahaja," ujarnya.

Zizi Kirana

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain