Saya Kenal Shukri Yahaya Di Kuala Kangsar - Hiburan | mStar

Saya Kenal Shukri Yahaya Di Kuala Kangsar

Sarah Danielle ini tetap mempertahankan tindakan dia berkongsi mesej digoda Shukri Yahaya itu tindakan benar.

TERKINI, wanita yang mencetuskan kontroversi kononnya digoda pelakon Shukri Yahaya menegaskan cetakan skirn mesej perbualannya dengan aktor itu adalah benar dan dia sesekali tidak menyunting gambar dengan tujuan tertentu.

Wanita berkenaan, Sarah Danielle berkata, dia mengenali Shukri ketika pelakon itu menjalani penggambaran di Kuala Kangsar, Perak beberapa bulan lalu.

"Saya tiada apa-apa niat buruk selain mahu menghentikan gangguan dia. Sejak cerita ini heboh dia padam akaun Wechat peribadinya dan profile Instagram pun dia tukar.

"Kenapa dia nak takut kalau tidak bersalah, malah Instagram saya juga disekat dari akaunnya," ujar Sarah yang merupakan model sambilan dalam satu mesej kepada mStar Online.

Wanita Dedah Mesej Digoda, Shukri Yahaya Jawab!

Shukri tidak mahu memanjangkan lagi kontroversi ini untuk menjaga reputasi dan maruah keluarga. 

Apa lagi dia nak? - Shukri Yahaya

Manakala Shukri ketika dihubungi mStar Online pula mempersoalkan apa yang sebenarnya dimahukan wanita itu. 

Bagi Shukri, 29, jika dia terus melatah dengan situasi ini, ia akan membuatkan dirinya juga dilihat seperti wanita tersebut yang hanya inginkan publisiti murahan.

"Apa lagi yang dia nak? Tidak takutkah dia kalau saya ambil tindakan? Saya diam sebab malas nak panjang cerita kerana perlu menjaga reputasi diri dan maruah keluarga.

"Orang yang mengenali saya, tahu siapa saya. Jadi, kalau saya terus melayan, apa bezanya saya dengan dia?" soalnya sambil menyifatkan apa yang dilakukan wanita tersebut seperti ingin membodohkan diri sendiri.

Sementara itu, pelakon 7 Hari Mencintaku ini menggangap kontroversi yang tersebar sejak pagi Jumaat itu bukan satu masalah besar baginya. 

Shukri berharap agar perkara ini tidak dipanjangkan lagi bagi menghormati bulan Ramadan.

Malah isterinya Tya Adnan hanya ketawa melihat situasi itu selain menyifatkan ia satu perkara yang agak kelakar.

Shukri Yahaya

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Berkaitan

Artikel Lain