suria

Pengarang

JEMANG RAHMAN

JEMANG RAHMAN

Norlia Ghani Tiada Sahabat Artis

SEORANG yang sangat mencintai haiwan terutamanya kucing. Itu antara satu daripada lima rahsia dikongsi pelakon veteran Norlia Ghani.

Ada Pihak Ambil Kesempatan Pada To'ki

SELEPAS terpalit dengan beberapa kontroversi sebelum ini, penyanyi To'ki mengakui ada pihak yang cuba mendekati dirinya untuk mengambil kesempatan.

Aizat Ke Wad Pesakit Mental

MEMPUNYAI ramai kawan yang mengalami tekanan perasaan, Aizat Amdan mengambil pendekatan ke wad pesakit mental tetapi kenapa?

Aisyah Aziz Digelar Hayley Williams

GARA-gara berambut warna kuning, Aisyah Aziz digelar Hayley Williams yang cukup sinonim dengan imej rambut terang.

Kang Daniel Kongsi Pengalaman Dibuli

PENYANYI Kang Daniel mendedahkan dia pernah menjadi mangsa buli ketika kecil semasa muncul menerusi program KBS Hello Counselor baru-baru ini.

Yayasan Artis Jual Nombor Plat A1M

DALAM usaha mengumpul dana untuk disalurkan bagi tujuan kebajikan penggiat seni tanah air,  Yayasan Artis 1Malaysia (YA1M) memperkenalkan plat nombor siri khas A1M iaitu Artis 1 Malaysia.

Publisiti Luas Engku Emran Bakal Nikah Laudya

TIDAK sahaja di Malaysia, nampaknya media di Indonesia mulai sibuk melaporkan perkembangan mengenai detik indah bakal pengantin Laudya Cynthia Bella dengan Engku Emran.

Kahwin Guna Begpaip, Baru ‘Hipster’ – Fizi Ali

PENYAMPAI radio Suria FM iaitu Fizi Ali berhasrat menggunakan khdimat begpaip dan bukannya kompang untuk kelainan perkahwinannya dengan Shakila Khoriri.

Aliff Syukri Mohon Senjata Api

DATUK Aliff Syukri khabarnya sedang dalam usaha memohon untuk memiliki senjata api dan tidak mahu lagi menggunakan khdimat bodyguard.  

Anak Hafaz Al-Quran Norman Hakim Pula Bersanding

BUNYINYA agak pelik tetapi itulah kenyataannya apabila Norman Hakim akan bersanding lagi apabila anak sulungnya, Mohamed Danish Hakim berjaya khatam hafazan Al-Quran 30 juzuk.