suria

Azad Jazmin & Eira Syazira Jawab Tuduhan Cari Gaduh

Azad nafi dia dan isteri kaki gaduh.

KUALA LUMPUR: Pelakon Azad Jazmin mengakui sikapnya dan isteri iaitu Eira Syazira yang suka berterus terang terhadap sesuatu perkara membuatkan ramai yang tidak menyenangi sikap mereka.

Azad atau nama sebenarnya Azad Jazmin John Louis Jeffri, 38, berkata, mereka lebih senang bersikap sebegitu agar tidak dilihat hipokrit namun sebaliknya pula berlaku apabila ada pihak menyifatkan mereka berdua merupakan pasangan yang suka mencari gaduh.

"Bukannya kami suka bergaduh dengan orang tetapi kami lebih senang bercakap secara terus terang.

"Lagipun kami enggan terlalu mengikut mentaliti orang Malaysia yang enggan mengguris hati orang tetapi mereka cakap belakang pula. Lebih baik kita berterus terang dan cakap sahaja apa yang dirasakan tidak kena," katanya.

Azad ditemui pada majlis pra-tonton filem Suatu Malam Kubur Berasap 2 (SMKB 2) di Berjaya Times Square di sini pada Ahad. Eira juga turut hadir menemani suaminya pada acara tersebut.

Sebelum ini, Azad pernah terbabit dengan kes bergaduhan dengan seorang lelaki di Pulau Pinang sehingga ia menjadi kes polis. Malah pelakon itu turut dikatakan pernah berkelahi dengan beberapa kru produksi.

Eira Syazira . Foto: Annaseaskey

Pada pertengahan Mei lalu, Eira pula dikatakan telah menampar seorang kru produksi  sewaktu penggambaran sebuah telefile Pulanglah Abah.

Ditanya apakah perkembangan kes tersebut memandangkan ia kini sudah menjadi kes polis kata Eira dia berharap isu tersebut dapat diselesaikan dengan segera.

"Kalau nak diikutkan saya dah tidak mahu menjawab berkaitan perkara ini. Benda ini kecil sebenarnya tetapi menjadi besar. Saya harap ia dapat diselesaikan secepat mungkin.

"Mungkin ada yang menganggap saya sengaja mahu mencari masalah tetapi sesuatu perkara tidak akan berlaku jika ada yang memulakannya dahulu bukan?" soalnya.

Pergaduhan itu berpunca apabila kru tersebut meminta Eira menguatkan suaranya ketika penggambaran kerana tahap audio terlalu rendah di sebuah restoran di Ampang.

Berang dengan teguran itu, Eira kemudiannya dipercayai menampar muka kru produksi tersebut.
Azad Jazmin, Eira Syazira

Artikel Sebelum

Artikel Berikut

Artikel Lain