Ibu Diana Danielle Enggan Komen Sindiran Farid Kamil - Hiburan | mStar

Ibu Diana Danielle Enggan Komen Sindiran Farid Kamil

Norsiah bersama Farid dan Diana pada majlis pernikahan pasangan itu pada tahun lalu.
Norsiah bersama Farid dan Diana pada majlis pernikahan pasangan itu pada tahun lalu.

KUALA LUMPUR: Ibu kepada pelakon Diana Danielle iaitu Norsiah Ramli, 50 mengambil sikap berdiam diri dan enggan memberi sebarang komen mengenai luahan terbuka menantunya Farid Kamil yang berbaur sindiran di laman sosial Twitter, Isnin lalu.

Menurut laporan akhbar Harian Metro pada Khamis, dia menerima kenyataan Farid itu dengan hati terbuka walaupun kenyataan Farid menerusi akaun Twitter miliknya itu kelihatan agak melampau dan seakan mengiyakan desas-desus mendakwa hubungan mereka berantakan sebelum ini..

“Biarlah dia (Farid) nak kata apa, saya senyum saja. Doakan yang baik-baik untuk mereka, itu saja yang mampu saya lakukan,” katanya.

Farid turut membuat kenyataan dia sudah bersabar selama empat tahun dan ia dipercayai merujuk kepada kehidupannya dengan ibu mentuanya itu. Norsiah berkata, pada awalnya dia langsung tidak tahu-menahu mengenai perkara itu sehingga dimaklumkan.

“Selepas baca di sebuah blog, baru saya tahu (kenyataan Farid). Biarlah dia (Farid) yang nak petik. Saya okay saja,” katanya.

Terdahulu, pada Ahad lalu, industri hiburan digemparkan dengan gambar memperlihatkan Farid mengucup bayi yang baru dilahirkan sehingga menimbulkan salah faham.

Dalam kenyataan balas, Farid menjelaskan bayi dalam gambar itu adalah anak saudaranya yang baru dilahirkan dan bukannya anaknya bersama Diana.

Artikel Sebelum

Cut Tari Muncul Selepas Kontroversi

Artikel Berikut

Kanye West Tertekan Dengan Populariti

Artikel Berkaitan

Artikel Lain

Neymar terus kekal di PSG?