Xpose | Figura | mStar

Figura

Pemuda ‘sado’ sanggup kumpul syiling kerana badan, elak aksi berseluar dalam

TUBUHNYA yang 'sado' bukan pencapaian dalam masa singkat, malahan pemuda ini rela melakukan apa saja termasuk makan telur, telur dan telur sebagai persiapan menyertai pertandingan bina badan.

Dulu broker kereta, sekarang edar filem... Zubir berdepan cabaran jual 'filem sakit'

REALITINYA pengalaman mengajar seseorang itu untuk lebih berjaya jika ilmu yang diperoleh digunakan sebaik mungkin. Ditambah pula dengan semangat dan usaha gigih yang sewajarnya menjadi kata kunci bagi membentuk jalan hidup cemerlang.

NJWA pinjam semangat bapa bawa muzik tradisional ke peringkat antarabangsa

"SEBAGAI anak memang saya berasa bimbang apabila bapa jatuh sakit tetapi beliau seorang yang cukup kental dan berfikiran positif dalam menghadapi situasi sukar".

Kritik lakonan tak apa, kalau hal badan... bikin Awie MBR ‘panas’

“KALAU orang cakap video saya hambar atau tak lawak, saya okay lagi, tapi saya sensitif kalau ada komen-komen kata badan saya berisi atau gemuk” - Awie BMR  

“Saya tak berlagak untuk jadi seperti mereka...” - Nurul Nuha

LAHIR sebagai anak VIP tidak menghalang untuk pemilik nama Nurul Nuha Anwar hidup serba sederhana. Malahan, siapa sangka ibu kepada tiga 'hero' ini lebih rela melakukan aktiviti ekstrem berbanding berpidato.

Hikmah kemalangan, Hafizam kini digelar 'Raja Gelek' TikTok

PELBAGAI cara dilakukan untuk meraih populariti, namun bagaikan rezeki terpijak apabila remaja ini tiba-tiba dikenali ramai hanya kerana aksi lincahnya walaupun ketika ini baru ditimpa musibah.


Dek kerana bakat Nissa Khan, ada yang menangis, lari lintang pukang!

BERGELUMANG dengan berus, cat dan alat solek, itulah dunia si gadis manis ini sebaik tamat persekolahan dan kini hanya selepas tiga tahun, bakatnya diiktiraf apabila diberi kepercayaan menggalas tugas penting menghasilkan kesan seram menerusi filem pecah panggung, Munafik 2.Usaha penyanyi ini harus dijadikan contoh, siapa sangka Ayu Damit kini saudagar cili

“BERBUDI kepada tanah pasti ada hasilnya”! Ketahui lebih lanjut kegigihan Ayu Damit bergelar saudagar cili.

‘Assalamualaikum’ buka peluang Ezra Kong dalam arena muzik Melayu

BARANGKALI ramai tidak mengenali nama komposer Ezra Kong namun pelajar bidang Psikologi ini mampu menjadi komposer popular dalam menghasilkan karya artis Melayu.

Kerana cinta, Khairul Amin ceburi ‘mobile photography’

SESETENGAH orang memilih untuk berasa kecewa dek kerana putus cinta tetapi lain pula bagi pemuda ini apabila dia menzahirkan kesedihan hati dalam bentuk fotografi yang lebih menenangkan jiwa.

Telinga bernanah di sebalik memori laut, Kak P bangkit bersama goreng pisang keju

“SERANGAN jangkitan Tibi itu menyebabkan Kak P terpaksa ditahan di sebuah hospital selama enam bulan dan dia tidak boleh lagi menyelam.”