Kilafairy Habiskan Masa Tonton Video Untuk Baiki Mutu Lakonan

Kilafairy mengakui menghabiskan masanya dengan menonton cakera video digital (DVD) hampir setiap hari. Foto RAYMOND OOI.
Kilafairy mengakui menghabiskan masanya dengan menonton cakera video digital (DVD) hampir setiap hari. Foto RAYMOND OOI.
Kilafairy mengakui menghabiskan masanya dengan menonton cakera video digital (DVD) hampir setiap hari. Foto RAYMOND OOI.

PETALING JAYA: Pelakon jelita Kilafairy yang memiliki bibir seperti pelakon Hollywood Angelina Jolie ini menghabiskan masa menonton tidak kurang dari lima buah filem seminggu untuk memperbaiki mutu lakonannya.

Anak kepada penyanyi Rohana Jalil yang berusia 20 tahun itu berkata, dia sanggup menghabiskan masanya dengan menonton cakera video digital (DVD) hampir setiap hari.

"Dalam seminggu saya akan menonton lima buah filem di rumah dan ini tidak termasuk lagi filem-filem yang ditonton di panggung wayang.

"Tetapi saya sebenarnya jarang keluar rumah dan menonton adalah sebahagian daripada aktiviti harian saya jika tidak mempunyai sebarang penggambaran," kata pelakon filem Karak dan Hoore! Hoore! ini.

Kilafairy atau nama sebenarnya Syakila Nisha Jangir Khan berkata, masa kosongnya juga diisi dengan menguruskan butiknya, "Rack" di City Mall USJ 19, Subang Jaya.

"Saya juga seorang yang cenderung dalam perniagaan terutamanya yang membabitkan fesyen wanita.

"Walaupun Rack masih lagi baru, saya harap perniagaan ini dapat berkembang sehingga ke luar negara. Pada 13 Jun ini, saya akan melancarkan butik saya itu," tuturnya.

Kilafairy juga akan muncul dengan single keduanya berjudul Pasti, ciptaan penyanyi Amylea Azizan tidak lama lagi.

Foto RAYMOND OOI

Pakaian RACK

Solekan JEPUN (0129726972)

Klik

Ayuh utamakan keselamatan pekerja! Jom sasar kurangkan kecederaan, penyakit di tempat kerja

KESELAMATAN dan kesihatan dalam kalangan pekerja perlu sentiasa menjadi keutamaan.

Kajian semula tarif IWK amat diperlukan untuk penjagaan alam sekitar dan kebersihan awam

DALAM usaha untuk mengekang penularan pandemik Covid-19 di seluruh dunia, banyak perniagaan yang terpaksa gulung tikar ketika tempoh PKP.

Wow! Usahawan dedah bagaimana SOP mampu jadikan bisnesnya lebih power

FRASA 'SOP' (Prosedur Operasi Standard) telah menjadi buah mulut dalam kalangan rakyat Malaysia sejak PKP (Perintah Kawalan Pergerakan) dimulakan pada bulan Mac 2020.

Covid-19: Seminar Dr Azizan diteruskan secara online, tapi auranya ‘fuhhh’ macam buat dalam dewan besar - “Kami tak nak tangguh kejayaan anda”

PENULARAN wabak Covid-19 semakin meruncing berikutan peningkatan mendadak jumlah kes jangkitan virus itu di Malaysia.

Semua ada! Menu dunia, lokasi menarik lengkapkan pakej Australia... destinasi ‘wish list’ percutian anda

AUSTRALIA bukan sahaja mempunyai pelbagai lokasi menarik tetapi menawarkan pelbagai pilihan makanan halal yang cukup mudah diakses di mana sahaja.

Artikel Lain